Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyiből lehet egyáltalán...

Ennyiből lehet egyáltalán tervezni a jövőt? (gyerek, házasság, család. )

Figyelt kérdés

Én jelenleg 75-85ezer között keresek (attól függ, hogy dolgozom-e délutánonként), barátom pedig ügyelettel és túlórával együtt 105ezret.

Kettőnk össz béréből merjünk gyereket vállalni?

Abban nem is reménykedem, hogy saját lakásunk legyen, kénytelenek vagyunk szülőkkel lakni. :(

2011. máj. 4. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi kb. 170-180-ból élünk 1 kisgyerekkel, én gyesen vagyok. Nem könnyű, de azért kijövünk belőle.
2011. máj. 5. 07:42
 12/17 anonim ***** válasza:

szerintem 180ezerből havonta egy gyerekkel simán megvagytok főleg ugy hogy gondolom a szüleitek házában a rezsit ketten fizetitek(szülők+ti)

+ha nincs semmi féle adóságotok akkor simán megvan nem lesztek gazdagok de lehet sokkal boldogabbak

ezt kívánom

2011. máj. 5. 10:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megosztó válaszokat.
2011. máj. 5. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi is ennyit keresünk, egy gyermek van +

60 ezres lakáshitel, de 14 év múlva lejár

+ még 32000 Ft személyi hitel+még 21000 Ft másféle-hitelkártya, Ahitel

ezekből lejár lassan 2.

Szülők segítenek -hétvégén ebéddel meg karácsony-szüli-névnapra ajándék (olcsóbb cipő,ruha).

Szerintem bevállalhatjátok a gyereket, pláne ha semmi adósságotok nincs, vígan éldegélhettek, persze ha jó a 2000 Ft-os cipő, használt ruha-jókat lehet szerezni csak körül kell nézni. én az aukciós portálokon nézelődök, szép márkás cuccok vannak mondjuk egy új kínai gyártmányú cucc áráért.

Meg mondjuk ha nem furikáztok eszetlenül a kocsival, nem megy a konvektor egész nap 25 fokon, stb

(Mi a közüzemi órák állását mi felírjuk, és nem érnek meglepetések leolvasáskor. )

Akkor lehet így,ennyi pénzből élni.

2011. máj. 6. 19:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még annyit:

Hozzánk egyébként 200 ezer jön be... tavaly év végén a túlórák miatt még néha több is...

és nagyon spórolunk, persze sokszor kölcsön kell kérni hó végén, de mindig megadjuk.

Sok sikert!

2011. máj. 6. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:

és ami a jó egy kisgyereknek sokhelyről lehet ruhát gyűjetni

unokatesóm most 6 éves és a szülei nem sok ruhát vettek neki

igazából csak azok amikbe oviba jár egy két póló nadrág

mindegyik tiszta meg minden

a többit ismerősöktől rokonoktól kaptákl

2011. máj. 6. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:
37%

Az önzőséged(gyerek iránti vágy) ne nyomorítsa meg a gyerek életét,légy szíves!!!

Rengeteg ilyen család van,és generációról-generációra elkövetik ugyanezt a hibát.

"Ha nincs nagy igényetek"-Ez már rosszul kezdődik.

Egy embernek igenis legyen igénye először magára,aztán ha ezek biztosítottak,akkor gondolkozz ezen.

Szerintem már az is elég nagy teher lehet,ha 2 generáció él együtt(nagyszülők-felnőttek),miért akarod még nehezíteni a helyzeteteket???

2014. márc. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!