A húgom és én nem tudunk kijönni egymással. Mit tegyek, hogy jobb legyen a viszonyunk?
Szerintem beszélgess vele, leginkább kérdezz tőle, hogy ezt miért így vagy úgy gondolja, vagy miért ez a válasza?
Én úgy látom, hogy kisebbségi komplexusa van mivel ő a legfiatalabb a családban, a szüleiteket is érdemes lenne megkérdezned, hogy nem mondogatták e neki régebben hogy bezzeg a nővéred...
Ne irigyelj tőle semmit, adjál neki, és legyél türelmes, majd beérik és megváltozik nyugi!
Ez korral jár,hidd el.Ki van zárva,hogy nem szeret.Ha nem szeretne,nem szórakozna veled,inkább tenne rád.Erről magad is meg tudsz győződni:mondjuk 3 órán át nem szólsz hozzá,és utána elkezd majd provokálni,meglátod.Ez azért lesz,mert hiányzol neki.Fiatalon minden tesó öli egymást:)Mi is folyton veszekedtünk a húgommal/néha még most is.:D(Én 23,ő 16)
Beszélj vele menjetek el vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!