Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bant a szuleim egymassal valo...

Bant a szuleim egymassal valo kapcsolata. Lehet ez meg jobb?

Figyelt kérdés
Egy olyan atlagos csalad vagyunk. A szuleim is jol megvannak egymassal, kisebb-nagyobb surlodasok vannak, de eddig mindig megoldottak. Ami engem zavar (ugyertem valamilyen szinten furcsanak talalom) hogy sosem lattam oket pl csokolozni sem. Meg olelkezni vagy ilyensmi. Pedig szerintem az olyan normalis dolog, ket ember kozott akik szeretik egymast. Neha latom, hogy anyukam megpuszilna apukamat, de o olyankor elhuzodik...(nemtudom lehetnek-e a hatterben edesanyam apolatlan fogai)...nem latom azt a tuzet koztuk, ezen sokat gondolkodok. Pedig meg nem idosek, negyven koruliek. Szeretnem latni oket egyutt boldognak, de ugy erzem csak ugy elvannak, se jol se rosszul... en 19 vagyok es nem tudnam elkepzelni, hogy pl nem olelgetem a paromat vagy hogy az elmulhat...
2009. márc. 8. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltad már őket kérdezni erről?

Nálunk egy fokkal rosszabb: állandóan balhéznak, és valahogy nem érzem igaznak, amikor éppen enyelegnek nagyritkán, 2 balhé között...

2009. márc. 8. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem tartják illendőnek a nagylányuk előtt. Van ilyen.
2009. márc. 8. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez az állapot változna, sőt esetleg jobbá válna. Gondolom nagyjából 20 éve már együtt vannak. Valószínű azok közé tartoznak, akik élnek egymás mellett, békességben, nem szekálják egymást, de túlságosan nem is várnak egymástól semmit. Sokminden összeköti őket, minek felrúgni stb. Próbálj meg túllépni ezen.
2009. márc. 10. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!