A tetoválás már rég nem szimbolizál lázadást vagy
deviáns viselkedést. Miért jönnek még mindig azzal
páran, hogy megnehezíti a munkakeresést?
Figyelt kérdés
Egy igényes mű egyáltalán nem hátráltató tényező, tőlünk nyugatra öltönyös bankárok is simán ki lehetnek varrva ing alatt. Itthon miért ilyen maradi a szemlélet? Akár itt GYK-n is.
És persze, ebből az is következik, hogy ritkán egyedi, mert mainstream lett.
2020. aug. 11. 15:38
1/10 anonim válasza:
Mert szimplán tény, hogy megnehezíti. Nem teljesen eltakarható tetoválás sok helyen kizáró ok a felvételnél.
2020. aug. 11. 15:53
2/10 anonim válasza:
Számodra lehet, hogy semmi lázadást vagy devianciát nem szimbolizál, az átlag szülőt viszont a frász keringetné, ha egy teletetovált óvónővel találkozna reggel az oviban. Magyarország le van maradva, mint mindig.
2020. aug. 11. 15:53
3/10 anonim válasza:
Mert tény hogy megnehezíti.
Nekem tetszenek az egyedi szép tetkók, de ettől még nem értem miért kellene tagadni a valóságot, hogy sokan a mai napig rossz szemmel nézik.
2020. aug. 11. 16:01
4/10 anonim válasza:
Ing alatt, jól mondod. Tehát a munkahelyen eltakarja. Ha a talpadra vagy a fenekedre tetováltatsz az Mo.-n sem gátol a munkakeresésben.
2020. aug. 11. 17:35
5/10 A kérdező kommentje:
De gondolok itt mondjuk egy teljes vagy alkaros tetoválásra, ami rövidujjúból pl. kilátszik... nem arc, de azért szemmel látható. Vajon ez is akadály?
2020. aug. 11. 17:44
6/10 A kérdező kommentje:
6#
És azonkívül, hogy te proli dolognak tartod, mi is a racionális érved ellene?
Mert te most leírtad a szubjektív véleményed, ami szíved joga, de egyszer nem írtad bele azt, hogy "szerintem" - ez igenis feltételez némi korlátoltságot, ilyen formában.
2020. aug. 11. 17:56
7/10 anonim válasza:
Olvasd el a válaszolò utolsó mondatát is! Ugyanis azt hozzátéve tökéletesen megválaszolta a kérdésed.
2020. aug. 11. 18:20
8/10 anonim válasza:
Egy komoly munkahelyre amúgy sem megyünk rövid ujjúban. Általában amelyik munkahelyen a tetoválás hátrány/ nem megengedett, ott kötelező az elegáns öltözék, minimum hosszú ujjú ing, esetleg a zakó is. Nekem is van teljes karos tetoválásom, a főnököm csak 1,5 év után látta, amikor véletlenül összefutottunk a boltban.
2020. szept. 28. 10:23
9/10 anonim válasza:
Nekem nevetséges és proli, olyan, mint a szolárium. Sok bűnöző is ki van varrva. Van egy tetovált lábú tanszékvezető, igazi “ki ha én nem”bunkó, az egyetem szégyene.
2022. jún. 13. 17:40
10/10 anonim válasza:
Régen bűnözők szokása volt, ma üzlet. Én valahogy mégis a drogokra, a magamutogatásra asszociálok. Meg lehet győzni az ellenkezőjéről, de mint fentebb írtam volt, tudományos körökben fura. Senki nem fog szólni, de értitek…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!