Mit lehet tenni, ha nem tudom elfogadni, hogy én vagyok a deviáns elem? Játsszam a h. lyét továbbra is?
Most a férfiak többségével van a problémád, vagy a te saját férjeddel? Nem mindegy.
Egyébként szerintem buta sztereotípia, hogy hülye nő kell a a férfiaknak.
Fura körökben mozoghatsz, ha csak úgy kijelentik, hogy anőknek nincs eszük.
Hülyeségeket beszélsz.
Miért általánosítasz? Vannak normális,kedves és szerető férfiak, egy ilyennel élek együtt. Abszolút hiteltelen,amit leírsz, a Te tapasztalatodat ne vetítsd rá másokra is. Vagy a férjed ilyen hülye csak,vagy csak rossz férfiakat vonzol. Gondolkodj el!
Mondom 5. hogy ezt látom! Én elhiszem, hogy van kivétel, sőt egyet tudok mondani, de abba sem látok mélyebben bele, mert azokat meg nem ismerem. Ezt látom általánosságban, pedig 3 helyen is laktam, ahol elég jól megismertem a környezetem. A családom, rokonságom, távoli rokonságom meg ismerem pl. ott is ezek vannak, ott két kivétel van, egyik, ahol a férfi normális volt, a nő meg elherdálta a pénzt, másik pedig, akiről úgy tudom, boldog kapcsolatban él a férjével. De 3 kivétel,szerintem kevés kb. 50 családhoz, párkapcsolathoz viszonyítva!?
Nekem nincs férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!