Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavar ez egy feleséget?

Miért zavar ez egy feleséget?

Figyelt kérdés
Pár éve újranősültem nem sokkal azután hogy felnőttek és kirepültek a gyerekeim. Miután özvegy vagyok természetesnek veszem hogy mindig és mindenben segítem gyerekeimet. Elsőbbséget élveznek életemben hiszen ez az élet rendje. Feleségem egy idő után próbált variálni,kedvére változtatni a gyerekekkel való találkozásom,segítésem rendjén,ma már ettől rosszabb a helyzet. Mostanában szinte követeli hogy időnként mondjak le javára a gyerekeimmel való találkozásról. Elmondása szerint akkor érezné hogy szeretem. Én ezzel nem tudok mit kezdeni, szeretem a feleségemet de a gyerekeimnek nem akarok nemet mondani ha igénylik a jelenlétemet a segítségemet. Továbbra sem jövök rá miért bánthat ez egy nőt.
2020. dec. 10. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
98%
Nem érted a feleséged, na látod kérdező, pont ez a baj! Mi lenne ha megbeszélnéd vele, hogy ő mit szeretne? És mi lenne ha 1 nap lenne a gyerekeiddel és a másnapot meg a nejedre szánnád kettesben?!
2020. dec. 10. 18:19
 32/71 A kérdező kommentje:
29/30-nak válaszolnék. Nincs különös dolog amit szeretne csinálni,mindössze velem lenni. A gyerekeimmel jóval kevesebb időt töltök és kevesebbet segítek nekik mint a feleségemnek. Ezért sem értem mi a baja. Többször mondta szeretné ha néha ő lenne az első gyerekeimmel szemben. Ez értelmetlen.
2020. dec. 10. 18:19
 33/71 anonim ***** válasza:
89%
Szóval neked értelmetlen az, hogy a nejed néha szeretne első lenni nálad?! Na, hát akkor meg sem érdemled őt..
2020. dec. 10. 18:21
 34/71 anonim ***** válasza:
25%

18 ferje kb egy papucs. Szegény sajat gondolati azert vannak? Nyugtass meg, hogy azaert neha nelkuled is mereszel talalkozniba gyerekeivel.

Kérdező az lenne a legjobb ha megtalalnatok azt a kozeputat ami a gyerekeknek es a feleségednek is jo lenne, mindannyian az eleted reszei, egyforman fontosnak kell lenniuk szamodra hiszen szereted oket igaz mindenkit másképpen, de egyformán. Senkit nem kellene hatterbe szoritanod.

2020. dec. 10. 18:22
 35/71 anonim ***** válasza:
88%
Én azt gondolom, hogy aki szeret valakit, az egyeztet vele és nem csupán közli, hogy na akkor 2 nap a gyerekekkel alszol és pont aztán meg csodálkozik..
2020. dec. 10. 18:26
 36/71 anonim ***** válasza:
93%

Legutóbb azon akadt ki feleségem hogy két naposra tervezem a karácsonyi ünneplést a gyerekeimmel

Szóval tervezed!! Egyedül!! Nem a nejeddel egyeztetve, te eltervezed, ő meg ugorjon. És nem érted mi baja????

2020. dec. 10. 18:30
 37/71 anonim ***** válasza:
97%
Egyet értek az utolsó két hozzaszólóval. Nekem is rögtön ez jutott eszembe, hogy ez lehet a gond.
2020. dec. 10. 18:32
 38/71 anonim ***** válasza:
98%
Az én férjem ezt úgy csinálná, hogy megkérdezné, mit szólnék hozzá, ha karácsonykor két napig Ödönkénél vendégeskednénk. Erre persze azt mondanám, hogy hogyne, menjünk, ha szeretne, mert azzal, hogy a véleményemet kérdezte, már kimutatta, hogy én is fontos vagyok.
2020. dec. 10. 18:45
 39/71 anonim ***** válasza:
28%

"Már hogy lennék nő. Írtam az elején hogy férfi vagyok."

Attól, hogy ezt írod, még nem te vagy a férj.

Pár hete vekengtél itt ugyanezért. Milyen érdekes, ottalvós kétnapos karácsony a férj felnőtt kölykeinél, neked ez nyűg (amit meg is értek amúgy), stb.

2020. dec. 10. 18:47
 40/71 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, ha nem tudod, miért zavar ez egy feleséget, akkor nagyon hülye kell, hogy legyél, már bocs.

Fordítsd meg a kérdést: NEKED hogy esne ez, fordított esetben. Hogy asszisztálhatsz ahhoz, hogy a feleséged a felnőtt gyerekeinek a seggét fényesre nyalja rendszeresen.

Ugye, milyen jó lenne ez neked?

Ja, nem is.... Na látod!

2020. dec. 10. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!