Ti felszoktátok hívni feleségeteket/férjeteket a munkahelyén napközben pár perc erejéig? Titeket zavar?
En nem szeretem ha a munkahelyen hivnak, munkaidoben dolgozni kell, nem telefonalgatni. (meg pl netezni se kene, de az legalabb nem feltuno:)
Irjon inkabb skypeon, vagy smst, azt meg tudom nezni/valaszolni feltunes nelkul, de a telefonalashoz ki kene mennem az irodabol.
Persze nyomos ok nelkul nem keres munkaidoben nyilvan.
Csak ha fontos,
Viberen, vagy messages-en kommunikálunk.. De ott folyamatosn, mert mindkettőn munkája olyan, h van rá lehetőség( én magam osztom be az időmet, ha ügyféllel beszélek vagy megbeszélsem van akkor nem..de a többi időben igen.. Ő is emberekkel dolgozik, pár pillanata mindig van...
De van olyanh 1 kérdesre(hisz nem felhívtam így annyira nem fontos) csak 1-2 őra múlva kapunk választ...
Nálunk is akkor ha valami fontos dolog történt vagy kell valami gyors infó. Ilyen pl.ha valami közbejön a munkahelyemen és megkérem, hogy ő menjen az oviba, vagy ő ugrik be vásárolni, vagy ő ügyet intéz és segítségre van szüksége, mert valamilyen papírt nem talál otthon stb.
Ezek max. 5 perces beszélgetések.
Egyébként nem.
Azért vagyunk házasok, mert megbízunk egymásban, az ellenőrizgetést végtelenül színvonaltalannak, primitívnek tartjuk mindketten. Emellett normális munkánk van és munkaidőben azzal vagyunk elfoglalva.
Egészséges felnőtt emberek vagyunk, így kibírunk egymás nélkül egy napot- esténként pedig természetesen beszélgetünk, elmeséljük egymásnak a fontos, érdekes dolgokat, kommunikálunk normálisan.
Bevallom őszintén, engem borzasztóan zavarna, mert a munkahelyemre elsősorban dolgozni és nem társasági életet élni járok be, vannak hajtós időszakok, amikor bizony feltartana a csevegés és bosszantana az időveszteség.
én szívesen vettem mert mindig jó kedvem lett tőle
viszont olyantól, akit nem szeretek már valahol, az szabályosan irritál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!