Ti felszoktátok hívni feleségeteket/férjeteket a munkahelyén napközben pár perc erejéig? Titeket zavar?
Csak akkor, ha fontos dologról van szó és mondjuk rögtön tudnom kell a válaszát, mert egyébként e-mailben kommunikálunk. Ő is ugyanilyen esetekben hív fel.
Engem nem zavar, ha hív, mert tudom, hogy nem csevegni akar és pár pillanat az egész.
SMS vagy chat.
Persze, ilyenkor is gondolunk egymásra, de a telefonálás mindkettőnk munkáját zavarná, szóval azt nem.
Mi felszoktuk hívni egymást, szerencsére mindkettőnk megteheti. A férjem a saját maga ura, én pedig tudok munkaidőben telefonálni. Ha még sem jó az időpont, akkor érezzük a másik hangjából, hogy gyorsan be kell fejezni.
Van olyan időszaka a munkahelyemnek amikor kb 1 hónapig minden nap dolgozni kell, nincs hétvége , napi 13 órákat vagyok itt. Szuper jó a telefon , sok mindent megtudunk beszélni.
Szóval nálunk megszokott dolog a telefonálás, nem zavar , hanem örülök is neki ha felhív.
neha felszoktam annyira hogy minden rendben van-e...
vagy ha olyan dologrol van szo ami nem tur halasztast..
de altalaban napi 1-2x felhivom hogy mizu stb.. 12 orat dolgozik,o is szokott hivni hogy hogy vagyok minden rendben van-e... igaz nem gyari meg ilyesmi ahol nem tehetjuk meg 1-2 perc erejeig a telefonalast :)
néha szoktunk igen, ő ritkábban, tényleg csak akkor, ha halaszthatatlan, vagy ha több napra megy, akkor néha fel szokott hívni meló közben is, vagy ha ő már végzett.
Én jobban igénylem ezeket a napközbeni csevejeket, de általában whatsapp-on szoktunk trécselni, ha azonnali válasz kell, akkor megy a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!