Miért zavar ez egy feleséget?
Figyelt kérdés
Pár éve újranősültem nem sokkal azután hogy felnőttek és kirepültek a gyerekeim. Miután özvegy vagyok természetesnek veszem hogy mindig és mindenben segítem gyerekeimet. Elsőbbséget élveznek életemben hiszen ez az élet rendje. Feleségem egy idő után próbált variálni,kedvére változtatni a gyerekekkel való találkozásom,segítésem rendjén,ma már ettől rosszabb a helyzet. Mostanában szinte követeli hogy időnként mondjak le javára a gyerekeimmel való találkozásról. Elmondása szerint akkor érezné hogy szeretem. Én ezzel nem tudok mit kezdeni, szeretem a feleségemet de a gyerekeimnek nem akarok nemet mondani ha igénylik a jelenlétemet a segítségemet. Továbbra sem jövök rá miért bánthat ez egy nőt.2020. dec. 10. 17:14
21/71 anonim válasza:
Amúgy én elvált nőben is ismerek ilyet akinek azért nem működnek a kapcsolatai mert a felnőtt gyerekeit pátyolgatja meg körülöttük ugrál. Amúgy nem normális dolog szerintem se
22/71 anonim válasza:
Minden embert zavar, ha úgy érzi ő nem fontos, ő mindig csupán második és csak kiszolgáló személyzet..
23/71 anonim válasza:
16!
Attól, hogy a kérdező özvegy, még beindulhat a vezérhangya az otthagyott első feleségeknél.
Tudod, azoknál a válaszolóknál, akik azt hiszik, hogy az exnek az a dolga, hogy egy életen át a közös gyerekeik körül ugráljon, és leszarja azt, akivel most él.
24/71 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a seggükben,csak ha szólnak megyek,segítek. Legutóbb azon akadt ki feleségem hogy két naposra tervezem a karácsonyi ünneplést a gyerekeimmel. Nem akarja ott tölteni az éjszakát velük,ez meg engem bánt nagyon.
2020. dec. 10. 18:01
25/71 anonim válasza:
Az lenne a fura, ha nem zavarná. Normális ember utálja, ha mindig csak második lehet annak a szemében és szívében, akit szeret. Te szereted-e a jelenlegi feleségedet vagy csak azért tartod, mert így kényelmes Neked?!
26/71 anonim válasza:
Kérdező, szerintem te a nő vagy, mert ezt a kérdést így a karácsonnyal már ugyanígy feltetted. Csak most feltetted pasi szemszögből is.
Akkor te voltál földbe döngölve.
De megnyugtatlak, most is a nő van földbe döngölve, szóval lényegében itt nem jött be, hogy a kérdezőt szidják.
27/71 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy az asszony mit szeretne, az nem számít. Nem lesz ez így jó és előbb-utóbb el fog hagyni, ha néha nem neki kedvezel!
28/71 anonim válasza:
#26, szerintem is nő, és nem először ugat itt. most gyűjti az ötleteket, amit a férj orra alá dughat
29/71 anonim válasza:
Pontosan milyen találkozásokról van szó? Mit akar a feleséged csinálni abban az időben?
30/71 A kérdező kommentje:
Már hogy lennék nő. Írtam az elején hogy férfi vagyok. Azért tettem fel a kérdést mert nem értem feleségem viselkedését,örülnék bármilyen tanácsnak.
2020. dec. 10. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!