Összejöttem egy családos emberrel és hiába tudom, hogy közte és a felesége között már rég nincs semmi, mégis zavar, hogy nős. Mi lehet erre a megoldás?
A felesége nem akar válni és azzal fenyegetőzik, hogy ha mégis elválik tőle, akkor hazaköltözik külföldre és többet nem, vagy csak nagyon körülményesen láthatja a gyerekeket. Megteheti ezt? Nincs rá valami mód, hogy legalább a láthatás biztosítva legyen?
Mi is szeretnénk gyerekeket és együtt képzeljük el a jövőnket, de a felesége mindent tönkretesz.
Még nem vált el és máris veled akar közös gyerekeket? Hány éves vagy, királylány? :)
Amúgy megteheti a felesége, hogy hazaköltözik, mivel ottani állampolgár is, gondolom...
(Amúgy meg nem értem az olyan nőket, akik még ragaszkodnak egy olyan pasihoz, aki nem szereti őket...viszont az olyanokat sem, mint te, akik ilyen tipikus vesztesekkel kezdenek( Csinál egy-két gyereket, majd simán lelép)Gondolod, te majd megváltoztatod...Na persze. Lesz nálad is csinosabb, szebb, fiatalabb...)
Hát szerintem te vagy útban a történetben és nem a feleség, szóval ne háborogj. A pasi meg nem fog elválni, az meg duma, hogy rég nincs semmi köztük.
Inkább egyedülálló fiúcskákkal tervezz jövőt, ne házas tenyészbikákkal.
Szerintem a feleség nem lehet ilyen ostoba hogy így tartsa maga mellett!
Szerintem a férfi hazudik, így akar időt nyerni azért hogy vele maradj!
Ebből sem lesz válás, de ha mégis, akkor is kicsi a valószínűsége, hogy elvesz.
Szerinted hány nős pasi mondja azt, hogy nem akarok elválni, eszemben sincs, de azért néha veled is jó.
Folyt.
Akkor is nős volt, akkor miben volt más? Nagyon naiv vagy!
Amúgy meg nem lehet a gyereket kivinni külföldre ha a másik szülő nem járul hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!