Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy családos...

Összejöttem egy családos emberrel és hiába tudom, hogy közte és a felesége között már rég nincs semmi, mégis zavar, hogy nős. Mi lehet erre a megoldás?

Figyelt kérdés

A felesége nem akar válni és azzal fenyegetőzik, hogy ha mégis elválik tőle, akkor hazaköltözik külföldre és többet nem, vagy csak nagyon körülményesen láthatja a gyerekeket. Megteheti ezt? Nincs rá valami mód, hogy legalább a láthatás biztosítva legyen?

Mi is szeretnénk gyerekeket és együtt képzeljük el a jövőnket, de a felesége mindent tönkretesz.

2013. szept. 18. 08:46
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Miért vele kezdtem? Azért mert beleszerettem és ő is belém. Ő 29 éves én 28.

Fogalmam sincs, a felesége mit akar ezzel elérni, főleg úgy, hogy azért mentek szét, mert neki más kellett. 9 éve élnek külön, mi 6 éve vagyunk együtt, együtt is élünk és próbálunk valami megoldást találni.

A gyerekek 10 évesek és az anyjukkal akarnak maradni. Azt sem tudjuk meggátolni, hogy magával vigye őket. A láthatást kötelessége lenne biztosítani és legalább a költségek felét kifizetni, de ha nincs rá pénze, akkor nem fogja megvenni a drága jegyeket. Ebben az esetben megbüntethetik, nem mintha azt ki tudná fizetni.

2013. szept. 18. 09:22
 12/34 anonim ***** válasza:
71%

"de a felesége mindent tönkretesz"

Ezt a hülye p..át! :S

Te ugye nem hallod a saját gondolataidat?

Te tényleg azt hiszed, hogy Te vagy a fontos, és a felesége áll az utadba? Te nyúltál bele valamibe, amibe nem kellett volna, most meg itt siránkozol. Csak egy kis ri.anc vagy, és hidd el a pasid aszerint is kezel.

Néhány légyott, némi hitegetés, te meg mész utána mint egy pincsi.

Gratula neked, meg a hozzád hasonlóknak.

2013. szept. 18. 09:24
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát furán fogalmazol, az biztos.."összejöttem egy családos emberrel.."....hat éves kapcsolat és együttélés esetén az átlagember nem így beszél.

Ha 9 év alatt nem váltak el, akkor nem is fognak.

2013. szept. 18. 09:29
 14/34 anonim ***** válasza:
84%

Újabb kamukérdés.

Szóval 9 éve különélnek, miközben a gyerekek 10 évesek, tehát ikerterhességgel magára hagyott eg nőt, ráadásul már 6 éve veled él és a meglázott, elhagyott feleség 9 éve nem akar elválni?! Tudod ki hiszi ezt el... jól kezdted a sztoridat, hihető volt, de aztán belegabalyodtál. Találj ki másikat.

2013. szept. 18. 09:30
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még úgy írtam, hogy nem láttam a kommentedet.

Az utolsó hozzászólásodból viszont arra következtetek, hogy ezt az egészet kitaláltad.

Hogy is van ez? A pasi 20 évesen már nős volt gyerekkel, ami azt jelenti, hogy min 19 évesen nősülnie kellett, és a gyereket szülés után otthagyni.

Te meg 6 éve vagy vele, de még mindig nem vált el?

Vagy Te vagy beteg mert ilyet kitaláltál, vagy mind a 3-an betegek vagytok, hogy ebbe a helyzetbe így benne tudtok maradni.

2013. szept. 18. 09:30
 16/34 anonim ***** válasza:
81%

"A gyerekek 10 évesek és az anyjukkal akarnak maradni. Azt sem tudjuk meggátolni, hogy magával vigye őket." De, meg tudjátok akadályozni!!! Egyedül a másik szülő beleegyezése nélkül nem viheti külföldre a gyerekeket!

Te egy nagyon naiv nő vagy! 6 éve együtt éltek és nem történt semmi válás ügyben, akkor miért gondolod, hogy bármikor is fog?

2013. szept. 18. 09:33
 17/34 A kérdező kommentje:

Nem kamu!

A párom kiment egy évre cserediákként külföldre, ott ismerte meg a feleségét. Mikor hazajött, a csaj értesítette, hogy babát vár és a családja kiteszi az utcára, ha szégyent hoz rájuk (ez kamu volt, de már csak későn derült ki). Végül úgy döntöttek a házasság az egyetlen járható út. Alig 1 évig voltak házasok mikor a felesége "szakított" vele, de válni nem hajlandó.

Én sem hittem volna, hogy ilyen van, ezért is érzem magam ennyire kiszolgáltatottnak. Szeretnénk esküvőt, azután gyerekeket, de mindez addig nem megoldható, amíg a felesége minden próbálkozásunkat keresztülhúzza.

Igen, tudja a párom is és már a szülei is, hogy h*lyeség volt elsietni az esküvőt, de akkor ez tűnt logikus lépésnek.

De, történt a válás ügyében már több lépés is, de az ügyvédek is csak azt a megoldást látják, hogy hagyja elvinni a gyerekeket és tegyen le arról, hogy részese legyen az életüknek.

2013. szept. 18. 09:45
 18/34 anonim ***** válasza:
20%

...ha jol tudom, a hazastarsak ha 2 evig kulonelnek, akkor automatikusan elvalasztjak oket, ha az egyik fel ezt keri,

tehat nem kell a masik beleegyezese. A gyerek elhelyezes egy masik per lenne.

2013. szept. 18. 09:56
 19/34 A kérdező kommentje:

Mivel külön élnek, így a bíróságon már a gyerektartást is megállapították, 2*20%-ot fizet havonta, de ennél tovább még nem jutottunk.

Pont azért érdeklődtem itt, hogy hátha találkozott már valaki ilyen esettel és tudna nekünk segíteni.

2013. szept. 18. 09:59
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Most sem értem..ezek szerint anyuka egy idegen országban maradt 9 éven át??? Normális esetben a házasság tönkremenetelekor azonnal beadta volna a válást és a bíróság is neki ítélte volna az akkor egy éves ikerpárt.

Valami nem stimmel a sztoriban.....

2013. szept. 18. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!