Miért zavar ez egy feleséget?
"Attól meg o is ugyanolyan fontos, de a gyerekeit egy jo szulo nem helyezi a parkapcsolata moge."
Remélhetőleg majd öreg korában a gyerekei fogják ápolni, nem a felesége.
12-essel értek egyet. Nem az a normális, hogy felnőtt, már külön élő gyerek a szülő seggében van állandóan. Neki is megvan a saját magánélete, és természetesen a párját helyezi előtérbe.
Kérdező, simán megérdemelnéd, hogy otthagyjon a feleséged. Csodálkoznék, ha elcseszné veled a még 1-2 szebb évtizedét az életéből azért, hogy lényegében bejárónőnek és dugópajtinak használd.
(Amúgy látszik, hogy megkeseredett, irigy otthagyott feleségek írnak többségében, a normális válaszok nagy része le lett pontozva.)
Elárulom, hogy én özvegy férfihez mentem feleségül. Akkor voltak kamaszok a gyerekei (nekem nincs gyerekem, nem lett közös sem).
A lényeg, hogy nálunk maximálisan tiszteletben tart és szeret a férjem, és ő igazítja hozzám a gyerekeivel való dolgait. (már 30-asok egyébként). Tehát velem egyeztet, hogy nekem hogy lenne jó, aznap szeretnék-e menni valahova. Ha már mi elterveztünk valamit, az szent, akkor már nem variál rajta.
Az is igaz, hogy az ő felnőtt gyerekei nem életképtelenek, egymással is nagyon jóban vannak (segítés, vigyél ide meg oda kocsival, meg ilyesmi). Sőt, mindkettőjük párja is életképes, és egymásnak is besegítenek (egymás hurcolászása, orvoshoz kísérése, gyerekvigyázás).
Szóval itt ők is tiszteletben tartanak minket, és hagynak élni.
És ez így mindenkinek jó. Mert valahol ez az élet rendje.
(De mint mondtam, ők nem nyámnyila, apuci seggébe bújó óriáscsecsemők.)
16-os, nem arról van szó, hogy NÉHA, hanem azt mondta a kérdező, hogy lényegében ő egy az egybe a gyerekeit részesíti előnyben, csak őket, mindig.
(Értő olvasás esetleg???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!