Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavar ez egy feleséget?

Miért zavar ez egy feleséget?

Figyelt kérdés
Pár éve újranősültem nem sokkal azután hogy felnőttek és kirepültek a gyerekeim. Miután özvegy vagyok természetesnek veszem hogy mindig és mindenben segítem gyerekeimet. Elsőbbséget élveznek életemben hiszen ez az élet rendje. Feleségem egy idő után próbált variálni,kedvére változtatni a gyerekekkel való találkozásom,segítésem rendjén,ma már ettől rosszabb a helyzet. Mostanában szinte követeli hogy időnként mondjak le javára a gyerekeimmel való találkozásról. Elmondása szerint akkor érezné hogy szeretem. Én ezzel nem tudok mit kezdeni, szeretem a feleségemet de a gyerekeimnek nem akarok nemet mondani ha igénylik a jelenlétemet a segítségemet. Továbbra sem jövök rá miért bánthat ez egy nőt.
2020. dec. 10. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
39%
8as na amúgy kb az ilyen gondolkodás miatt érnek a mai kapcsolatok egy lyukas garast se.
2020. dec. 10. 17:38
 12/71 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező amúgy nem ez az élet rendje hanem az hogy a gyerekek kirepülnek és nem várják el hogy a szülők nekik ugráljanak. Vagy amúgy a gyerekeid is a párjuk elé helyeznek téged?
2020. dec. 10. 17:40
 13/71 anonim ***** válasza:
81%

"Attól meg o is ugyanolyan fontos, de a gyerekeit egy jo szulo nem helyezi a parkapcsolata moge."

Remélhetőleg majd öreg korában a gyerekei fogják ápolni, nem a felesége.

2020. dec. 10. 17:42
 14/71 anonim ***** válasza:
22%
vagy ki az a baromállat 50%os pontozó? 2es?
2020. dec. 10. 17:45
 15/71 anonim ***** válasza:
62%

12-essel értek egyet. Nem az a normális, hogy felnőtt, már külön élő gyerek a szülő seggében van állandóan. Neki is megvan a saját magánélete, és természetesen a párját helyezi előtérbe.

Kérdező, simán megérdemelnéd, hogy otthagyjon a feleséged. Csodálkoznék, ha elcseszné veled a még 1-2 szebb évtizedét az életéből azért, hogy lényegében bejárónőnek és dugópajtinak használd.

(Amúgy látszik, hogy megkeseredett, irigy otthagyott feleségek írnak többségében, a normális válaszok nagy része le lett pontozva.)

2020. dec. 10. 17:48
 16/71 anonim ***** válasza:
72%
15 "otthagyott feleségek"? a kérdező özvegy - miről beszélsz? Talán belefér egy ember idejébe, hogy a felnőtt gyerekeivel is legyen néha, nem?
2020. dec. 10. 17:53
 17/71 anonim ***** válasza:
80%
Nézd, mindenki arra vágyik, hogy az első legyen a partnere életében. Közös gyerekek eseten elfogadja a második helyet, de ha a gyerekek nem közösek, pláne ha felnőttek, nehézen tudja kezelni.
2020. dec. 10. 17:56
 18/71 anonim ***** válasza:
79%

Elárulom, hogy én özvegy férfihez mentem feleségül. Akkor voltak kamaszok a gyerekei (nekem nincs gyerekem, nem lett közös sem).

A lényeg, hogy nálunk maximálisan tiszteletben tart és szeret a férjem, és ő igazítja hozzám a gyerekeivel való dolgait. (már 30-asok egyébként). Tehát velem egyeztet, hogy nekem hogy lenne jó, aznap szeretnék-e menni valahova. Ha már mi elterveztünk valamit, az szent, akkor már nem variál rajta.

Az is igaz, hogy az ő felnőtt gyerekei nem életképtelenek, egymással is nagyon jóban vannak (segítés, vigyél ide meg oda kocsival, meg ilyesmi). Sőt, mindkettőjük párja is életképes, és egymásnak is besegítenek (egymás hurcolászása, orvoshoz kísérése, gyerekvigyázás).

Szóval itt ők is tiszteletben tartanak minket, és hagynak élni.

És ez így mindenkinek jó. Mert valahol ez az élet rendje.

(De mint mondtam, ők nem nyámnyila, apuci seggébe bújó óriáscsecsemők.)

2020. dec. 10. 17:58
 19/71 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Szerintem nem az bántja a nejed, hogy szánsz időt a gyerekeid problémáira, hanem az, hogy soha nem mondasz nemet...
2020. dec. 10. 17:58
 20/71 anonim ***** válasza:
82%

16-os, nem arról van szó, hogy NÉHA, hanem azt mondta a kérdező, hogy lényegében ő egy az egybe a gyerekeit részesíti előnyben, csak őket, mindig.

(Értő olvasás esetleg???)

2020. dec. 10. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!