Titeket zavar ha feleségetek/férjetek, csajotok/pasitok dobozból, büfizgetve issza a sört?
Mennyit veszt a romantikából a kapcsolat ha így elengedi magát a sörivással kapcsolatban?
És amúgy mással kapcsolatban mi az amit nem szeretnél hogy a párod csináljon ha már beleszoktatok a kapcsolatba?
????
Mi az, hogy elengedi magát?
A férjem dobozból, üvegből szereti inni,
Én pohárból iszom szívesebben.
Nem érzem elengedésnek..
Büfizés, engem nem bánt, nem kell tőle, a férjem szokott,mha elengedi rászólok hogy ugyanmár... De ez sem zavar különösebben, csak legyen ne felejtse el,mha nem ketten vagyunk, akkor ne csinálja../ nem szokta egyébként :):) /
Őm..öhm..öhm.. Nincs ilen jellegű rossz szokása..néha elfelejt mgkérdezni,amikor sört bont, hogy én kérek-e max ennyi..
Férj-feleség esetén pedig fura lenne ha még "nem szoktunk volna bele a kapcsolatba"
kit érdekel ha dobozból issza?
miben másabb egy fél literes üditős palackból inni mint a sörös flakonból?
a büfizés más kérdés, engem nem igaz, persze ne kaja közben, akkor undorító.
de ha filmezés közben a szénsavtól vagy fekvéstől kell neki, hát hajrá.
ennyiből nem csinálok ügyet
mert hogy máshogy lehet inni a sört? ha korsóból iszod, akkor is ugyanúgy benne van a szénsav ami visszakívánkozik.
mi viszonylag sokat sörözünk, a 4 évünk alatt még nem jutott eszembe, hogy ezért problénázzak :D
A büfizést mellőzhetné, de amúgy nem érdekel, hogy konkrétan miből issza a sört. Én is szeretem a sört, szoktunk együtt inni. De a büfizés az tényleg maradjon el :).
Ha nem tetszik valami a magatartásában normális hangnemben megkérem, hogy változtasson, és viszont. Felnőtt emberek vagyunk, tudunk egymással beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!