Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, hogy a feleségetek / párotok másokkal is szexelt már?
" nem jut eszetekbe sokszor, hogy vajon hány férfi járt már a kedvesetek barlangjában? "
Miért, nem tudod?:-o
És Te hány lánnyal voltál már?
Senki sem tudja megtagadni a múltját ...
Lényeg, hogy együtt vagytok és szeretitek egymást, kit érdekel, hogy mi volt régen?!
Te is lefeküdtél mással ...
Kevesebbel, mint Ő. Abban sem vagyok biztos, hogy igazat mond, de az igazság sem túl rózsás... 15+
Ne oktassatok ki légyszives, tudom, hogy nem várhatott rám egész életében. A gondolat viszont akkor is itt van a fejembne.
Öhm... nem? Mert a szex egy teljesen természetes dolog, ami jó móka, sőt, néha mókás is, én pedig nem vagyok s-ggfej, hogy dehumanizáljam azt az embert, akit szeretek, szimplán azért, mert előttem is élvezte a szexet. Miféle szexista, nő-hibáztató szarság már ez?
Ez leginkább a te kisebbségi komplexusodra, önbizalomhiányodra, vagy csak korlátolt gondolkodásodra utal.
3, 5.: Elég baj az, ha nem tudjátok, még nagyobb baj, hogy a kapcsolatban bennevan, hogy hazudhatnak is a partnereitek.
Azért a létszám megmutatja a szerelmi személyiségvonásait is, nyilván nincs 15+ partnere pl. egy 30 éves nőnek, aki mély érzésű, és a szerelmet jelenti neki az együttlét.
Inkább ez számít a partnerválasztásban, hogy ebben érzelmileg stimmeljetek, hogy kinek mit jelent a kapcsolat és a testiség, és nem az, hogy 3 vagy 8 nem sikerült kapcsolata volt-e már, amiért növelni volt kénytelen a létszámot...
Nem. Egy férfitől sem és főleg a jövendőbelimtől nem várom el, hogy csak rám várjon egész életében. Nem attól lesz jó párom, hogy csak nekem adja magát... igaz ennek is megvan a romantikája, de én lennék a legszomorúbb ha szegény csak azért lemondana a földi élvezetekről, mert rám vár.
Én üzennem neki (bár még nem tudom ki az), hogy szeressen, szexeljen, élvezze ki az életet, majd úgyis találkozunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!