Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar, hogy a barátnőm lefeküdt előttem 3 emberrel is. Mit tegyek?
Na ide halgass szivecském, csak akkor vagy „ribi” ha pénzért nyújtassz sexuális szolgáltatásokat
Mégis mi a gond ha már volt valakije
Talán rád kellett volna várjon?
Mert te olyan tökéletes vagy,mi?
Jó és mit csináljon szerencsétlen csaj, ha tartogatja magát miattad, majd te 3 év után úgy döntesz, h neked ő mégse kell?
Kösse efl magát, mert ő már használt?
3 partner az semmi, bár attól is függ hány éves.
14 évesen tényleg gáz.
hány éves a barátnőd? mert ha 15, akkor ehhez még fiatal, de ha például 20, akkor nem gáz...
nézz körbe az itteni kérdéseken... a fiúk többsége 15-20 pasin van kiakadva, nem 3-on, lehetne sokkal rosszabb :)
23 éves, én pedig 21.
Ha én nő lennék jobban vigyáznék az értékemre. ráadásul ebből a 3ból egy egyéjszakás, merthogy ő ki volt akkor akadva, és nem kellett neki komoly.... majdnem hánytam, amikor megtudtam. Meg az ilyen szétk.urt nőknél azt sem lehet tudni hogy igazat mondanak-e egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!