Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi emberrel feküdt le élete során a párotok? Nem zavar ez a szám Titeket sohasem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 19:03
1/42 anonim válasza:
Úgy 3-4.
Nem, mivel nem foglalkozom a múltjával.
2/42 anonim válasza:
0 és nem zavar ez a szám :) sőt büszke is vagyok
3/42 anonim válasza:
Fogalmam sincs.Tudok pár kapcsolatáról,de nem zavar.
A múltjával együtt szerettem belé.Azt hogy előttem hány nővel feküdt le,nem érdekel.De ha velem van akkor ne feküdjön le rajtam kívül senkivel..
Őt sem zavarja az én múltam.
4/42 anonim válasza:
Azt hiszem 3-al. Nem zavar, én is ugyanennyivel. Őt sem zavarja. :)
5/42 anonim válasza:
kb 10-15. pedig nem egy adonisz :) régen zavart, már nem. a lényeg, hogy már csak velem fekszik le.
6/42 anonim válasza:
Én voltam neki az első és ő is nekem. Nem zavar, sőt tetszik hogy elsők vagyunk egymásnak.:)
7/42 A kérdező kommentje:
Kedves első, három, négy ember nem olyan sok, főleg, hogyha a párod mondjuk már harminc körül van. Arra gondolok, hogyha valaki komolyat tervez már fiatalon, egy szintén még fiatal valakivel, gondolok itt a huszonévesekre és kiderül, hogy már akár tíz, tizenöt emberrel is lefeküdt, ráadásul olyan helyeken mint lépcsőház vagy nyílt utca.
2012. máj. 30. 19:11
8/42 A kérdező kommentje:
Úgy értem, az ilyen emberek, mint például az ötös, Ti sem foglalkoztok a múlttal?
2012. máj. 30. 19:12
9/42 anonim válasza:
a barátom zenész, és rengeteg csajjal lefeküdt. amiről tudok, az 13. ezen kívül lehet hogy több is volt.
és igen, zavar.
21/L
10/42 anonim válasza:
előttem 1-el. ez a szám még nem zavar. 22 éves volt, mikor összejöttünk. ha mondjuk ez az 1 akkor 10 lett volna, háááát...hiába hogy férfi, akkor is sokaltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!