Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi emberrel feküdt le élete során a párotok? Nem
zavar ez a szám Titeket sohasem?
Én nem kérdezem meg, nem is akarom tudni, mert tuti felhúznám magam a dolgon, miközben teljesen lényegtelen. Biztos, hogy jó néhány, beszélgetések alkalmával sokminden kiderül, tudom pl. hogy volt 1 éjszakás kalandja is, és több hosszabb kapcsolata. Gondolom a kapcsolatok között sem unatkozott. Pár órája írtam ki egy kérdést, hogy mit szólnátok hozzá, ha a párotok már volt "hivatásossal" (mert hogy ezen is túl van). Ott is megnyugtató válaszokat kaptam. Ami elmúlt az elmúlt, és nem akarok vele foglalkozni. Egyébként ő sem kérdezte meg, igaz nincs is mit szégyellnem. De szándékosan nem kérdezek, mert az a típus vagyok, aki képes kattogni az ilyen hülyeségeken, miközben tudom, hogy semmi jelentősége az egésznek. A lényeg, hogy 100 %-ig megbízom benne, és ennyi...
2012. máj. 30. 20:12
0. és nagyon zavar. zavar, h nem élte ki magát, és nem tudhatom, h mikor kezd el ez komolyabban motoszkálni a fejében.
imád engem, de mégis kicsit frusztráló érzés, hogy én vagyok neki az első. persze sokáig kamuzott arról, h hogyan vesztette el a szüzességét, de egy idő után lelepleztem. pedig helyes srác, nem is értem, h miért volt ilyen bátortalan tizenévesen.
nekem kb 10 pasival volt már dolgom, volt benne komoly és komolytalan kapcsolat is.
2012. máj. 30. 20:15
Azt hiszem, h 7-tel. (23 volt amikor megismerkedtünk) Nem zavar ez a szám, egyszer akadtam ki, amikor poénból megjegyezte,h XY milyen jól furulyázott, de amúgy nem érdekel. A lényeg,h már évek óta velem van, és igy, hogy egyre közelebb kerülünk a házasság gondolatához, néha megemliti,h sajnálja, h nem én voltam neki az első, meg néhány csajra mondta is, hogy nagyon megbánta (mondjuk, láttam azokat a nőket, és én is megbántam volna XD)
2012. máj. 30. 20:16
Exem több, mint százzal. Zavar. Ezért nem vagyok már vele.
2012. máj. 30. 21:34
Jó a kérdés!:) Valójában az is érdekes,hogy konkrét számot nem tudnék mondani Azon gondolkozom,hogy illene-e tudni ezt egy több éves kapcsolatban?
Mindenesetre 26 (F)lesz,volt egy öt éves kapcsolata,de nem ő volt neki az első.szóval olyan 4-5 körülre saccolnék,mivel nem az a kicsapongó fajta.
2012. máj. 30. 21:43
36/42 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom az emberben akarva, akaratlanul is ott van a kíváncsiság, nem csak ezzel, mindennel kapcsolatban. Szerintem előbb vagy utóbb úgyis kiderül minden és akkor eldönthetjük, hogy zavar e minket, megismétlem amit már egyszer leírtam, engem sajnos igen. Mindenkit felpontoztam, jó éjszakát.
csak 4, de engem nem a szám zavar hanem az hogy kikkel, mivel ezek közül csak egyetlen egy volt neki rendes, komoly kapcsolat, a többi meg olyan ribanc, akiről köztudott hogy 30-40 pasival összedugott már..:S
2012. máj. 31. 21:34
Az első vagyok! A tisztán látás végett:
"Úgy 3-4.
Nem, mivel nem foglalkozom a múltjával."
Másfél éve vagyunk együtt és előtte közel másfél évig szoros barátságot is ápoltunk. Nekem öntötte ki a pici szívét és vica-versa. Mindent tudunk egymásról és egymás előző kapcsolatairól is. A párom most 24 éves, én pedig 20 vagyok. Az elején a páromnak okozott némi kellemetlenséget, hogy tisztában volt azzal, hogy hány másik férfival feküdtem le előtte(5) de azóta elmondása szerint eszébe se jutnak hasonló gondolatok.
Továbbra is tartom, hogy letojom az elődeimet. Velem van és engem szeret.
2012. máj. 31. 21:44
39/42 anonim válasza:
Ha szeretem elfogadom a múltját.
2012. aug. 24. 12:42
Én azt nem értem, hogy miért olyan hatalmas gond a lányoknál ha egy férfi tapasztaltabb? Ha már veletek van és csak titeket szeret, megbíztok benne akkor miért akadnak ki sokan már 10-től.. ami szerintem egyáltalán nem sok egy férfinél aki bőven 20 felett van sőőőt. Én 8 lánnyal voltam ebből 2 kapcsolat az egyik több mint két éves. Teljesen normális megbízható hűséges srác vagyok de ha nincs párom és megvan a szikra szívesen szexelek alkalmiban is. De alapvetően kapcsolatot keresek. Ez szerintem nem gond. Volt egy két hónapos kapcsolatom nem jutottunk el a szexig pont ide a kérdéshez aktuális. A lány kiakadt hogy 7 lánnyal voltam már (akkor 24 éves voltam) ő kettő férfival így majdnem 4x tapasztaltabb voltam nála..... ez tényleg probléma?
2012. aug. 24. 12:47
Kapcsolódó kérdések: