Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi emberrel feküdt le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi emberrel feküdt le élete során a párotok? Nem zavar ez a szám Titeket sohasem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 19:03
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Eggyel, velem:) Fordítva is igaz, most lesz a 11 éves évfordulónk:) Nálunk nem volt hátrány, hogy egymással szereztük az összes tapasztalatunkat:)
2012. máj. 30. 19:33
 22/42 anonim ***** válasza:

21 éves volt, mikor összejöttünk, addigra 13 nővel volt. Vicces, mert tipikus visszahúzódó, de emellett jóképű srác kategória... A legveszélyesebb :).

Először engem is csak egy egyéjszakásnak képzelt el, de mindig elhajtottam, végül belémzúgott és azóta már 3 év telt el, az esküvőnket tervezgetjük.

Még egy ok, amiért nem éri meg könnyűvérűnek lenni. Ha az lettem volna, lehet, össze se jövünk. :)

Addig nem zavar az előélete, amíg nem találkozok egyik csajjal sem. Egyszer találkoztam az egyikkel és ki is kattantam... Igaz, az még régebben volt, lehet, hogy most már nem lenne rám semmilyen hatással.

Én 3 férfival voltam előtte, egyik sem zavarja, sőt, az egyik emberke szerves része a haveri körünknek.

2012. máj. 30. 19:33
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam, hogy sokáig keresgélt, mire mi találkoztunk. Úriember módjára azzal a viccel szokta elütni kérdsét, ha szóba került: "egynél több volt". Tovább nem volt téma.
2012. máj. 30. 19:34
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
10-nel biztos tobbel.Nekem is van multam ( bar nem ilyen fenyes), de nem erdekel minket.
2012. máj. 30. 19:36
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

18 éve vagyunk házasok, de SOHA nem számoltattuk el egymást, hogy ki hány nővel/férfivel feküdt le... egyszerűen azért, mert nem nagyon érdekelt bennünket. Amúgy ha eszembe jut valami érdekes a múltból, akkor elmesélem, ahogy a feleségem is. De nincs ezzel semmi baj.

Nem emlékszem ilyen vicces jelenetre, hogy valaki zokogva faggat valakit itthon, hogy "de azonnal áruld el, hány volt!!??" :o)))

2012. máj. 30. 19:37
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm 8 pasival, és nem zavar. Megismertem annyira, hogy ne zavarjon.

25F

2012. máj. 30. 19:47
 27/42 anonim ***** válasza:
Sose kérdeztem rá szám szerint, nem is tudná talán. kb. 7-ről tudok,volt köztük egyszerre 2 lánnyal is, egy alkalmasak, és egyéb dolgok. Néha zavar, mert az egy éjszakások közt van,aki mára "celeb" lett, így rosszabb napjaimon nehéz.
2012. máj. 30. 19:49
 28/42 anonim ***** válasza:
21 volt mikor összejöttünk, addigra 5 nővel feküdt le (1 egyéjszakás volt közte, többi barátnő, de rövid kapcsolatok) és ez szerinte nem sok. Engem nagyon zavart, most már kezd kevésbé, de még mindig zavar igazából, sajnos. De persze az a lényeg, hogy most ne legyen mással, nyilván, mégis zavar ez, hogy így "falta" a nőket. 2 éve vagyunk együtt
2012. máj. 30. 19:51
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

18 éves volt a barátom, mikor összejöttünk, és addigra túl volt egy 2 éves kapcsolaton, egy fél évesen, és jópár pár hónaposon + a 2 éves után baromi csalódott volt, így kb minden hétvégén mást vitt haza.

Az édesanyja konkrétan így mondta nekem a második találkozásunk alkalmával: "jó kétszer ugyanazt az arcot látni":D

Egyébként nem zavar, nem foglalkozom a múltjával, a lényeg, hogy én vagyok a jelene. 18L (ő már 21:))

2012. máj. 30. 19:56
 30/42 anonim ***** válasza:
66%
36 éves, és kb 500. 14 éves kora él nemi életet, és hát nem mondom, belekóstolt mindenbe. Nem zavar. Felelősségteljesen szexelt, egészséges, ez pedig előttem volt. Ugyanis ha van párja, hűséges, a közte lévő időben tud ennyire elvadulni, mikor hiányzik a szex. Én megbízom benne, megkapja tőlem amit szeretne, nincs okom félni. Az hogy előtte, vagy épp majd utánam mit csinál, a magánügye :)
2012. máj. 30. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!