Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi emberrel feküdt le élete során a párotok? Nem zavar ez a szám Titeket sohasem?
21 éves volt, mikor összejöttünk, addigra 13 nővel volt. Vicces, mert tipikus visszahúzódó, de emellett jóképű srác kategória... A legveszélyesebb :).
Először engem is csak egy egyéjszakásnak képzelt el, de mindig elhajtottam, végül belémzúgott és azóta már 3 év telt el, az esküvőnket tervezgetjük.
Még egy ok, amiért nem éri meg könnyűvérűnek lenni. Ha az lettem volna, lehet, össze se jövünk. :)
Addig nem zavar az előélete, amíg nem találkozok egyik csajjal sem. Egyszer találkoztam az egyikkel és ki is kattantam... Igaz, az még régebben volt, lehet, hogy most már nem lenne rám semmilyen hatással.
Én 3 férfival voltam előtte, egyik sem zavarja, sőt, az egyik emberke szerves része a haveri körünknek.
18 éve vagyunk házasok, de SOHA nem számoltattuk el egymást, hogy ki hány nővel/férfivel feküdt le... egyszerűen azért, mert nem nagyon érdekelt bennünket. Amúgy ha eszembe jut valami érdekes a múltból, akkor elmesélem, ahogy a feleségem is. De nincs ezzel semmi baj.
Nem emlékszem ilyen vicces jelenetre, hogy valaki zokogva faggat valakit itthon, hogy "de azonnal áruld el, hány volt!!??" :o)))
A barátnőm 8 pasival, és nem zavar. Megismertem annyira, hogy ne zavarjon.
25F
18 éves volt a barátom, mikor összejöttünk, és addigra túl volt egy 2 éves kapcsolaton, egy fél évesen, és jópár pár hónaposon + a 2 éves után baromi csalódott volt, így kb minden hétvégén mást vitt haza.
Az édesanyja konkrétan így mondta nekem a második találkozásunk alkalmával: "jó kétszer ugyanazt az arcot látni":D
Egyébként nem zavar, nem foglalkozom a múltjával, a lényeg, hogy én vagyok a jelene. 18L (ő már 21:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!