Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, hogy a feleségetek / párotok másokkal is szexelt már?
Simon Belmont:
"
Én minden nővel gumival voltam eddig kivétel vele.
"
Kérdező, szerintem téged az zavar leginkább, hogy a párod nagyobb "csábító" volt, mint te, mert ugye úgy "illik", hogy egy férfi rendelkezzen több volt partnerrel és szerintem ezt nem tudod megemészteni, hogy a barátnőd lepipált...
De fogadjunk hogy azért még sincs akkora undorod, hogy te ne hatolj bele, ill. nyilván a tőle kapott orált se veted meg, holott mennyien voltak már előtted a szájában... Kissé képmutató vagy.
Legközelebb keress valami szűz lánykát, aztán örülj, hogy friss, tiszta, érintetlen barlangba jutottál be....
22: Te ennyire süsü vagy?
Az, hogy az ember KARBAN TARTJA AZ INTIM EGÉSZSÉGÉT (tehát jár szűrésre akár orvoshoz, akár természetgyógyászhoz, akár önteszteket alkalmaz, stb., ennek módja az ő dolga!), az ugyanolyan alap, mint hogy rendszeresen kezet mosunk. Akinek nem, avval ne állj szóba!!! Nem kell egy polgári lánynak egy putrihigiénéjű emberrel szóba állnia.
Nem Neked kell megbizonyosodni róla, hogy a partnerednek van-e clamidiája, hanem neki! Neked csak azt kell tudnod, hogy az ő intim higiéniájának karbantartása természetes-e neki, és bizonyos-e benne, hogy egészséges saját bevallása alapján!
Na most akkor meg eljutunk oda, hogy minden nő egy jó nagy k...va????? Azért ti férfiak még ne sírjátok tele a párnátokat, mert nem hinném hogy annyival hátrányban lennétek.
De visszatérve az eredeti problémádra, ha téged ennyire frusztrál a barátnőd nagy számú múltja és ennyire undorral tölt el a dolog, akkor miért nem hagyod el? Vagy békélj meg azzal a tudattal, hogy nem egy apácazárdából szöktetted meg. Egyébként gondolom annyira nem voltál tökös, hogy elmond a barátnődnek a véleményedet róla, mert nyilván már rég faképnél hagyott volna (megjegyzem joggal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!