Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar ez a dolog. Szerintetek csak simán hülye vagyok, vagy ez nektek sem tetszene? :/
Barátommal több,mint egy éve együtt vagyunk.
Egyik veszekedésünk alkalmával, (amikor az volt a gond,hogy féltékenykedett teljesen ok nélkül),mondta, hogy neki tetszett valaki az osztályából.
Rákérdeztem, hogy és mi lett?
Aztán mondta, hogy el akarta neki mondani, de épp akkor utazott el(mármint a barátom) 2 hónapra és a csajnak lett közben barátja. Akkor jöttem én a képbe. És ha a csajnak nem lett volna barátja, most biztosan együtt lennének.
Ugye van ez a szokás,hogy mikulásra ajándékozunk az osztályban, és a barátom pont ennek a csajnak kell adjon.
Nagyon szíven ütött ez a dolog, mikor mondta.
Azóta is zavar,és mind arra gondolok,hogy épp neki kell majd adjon valamit... nem mondtam még semmit neki, hogy zavar,és nem tudom,hogy kellene-e?
Ti mit tennétek? Hogyan felejtsem már el ezt a dolgot? Nagyon megköszönném a normális válaszokat.18L
de az már régebb volt, megbeszéltük.
Nagyon idegesít,hogy a nem régi szerelmének vesz ajándékot :(
Kérdés,mondjam el neki, hogy zavar, hátha megnyugtat, vagy inkább hülyének néz?:(
Nem tudom, lehet olyan.
Akkor is rosszul esett,mikor mondta.
Mert rögtön, ahogy akkor elutazott jöttem én...akkor gondolom még csak érzett még ő iránta is valamit, de hát lett barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!