Titeket zavar ha feleségetek/férjetek, csajotok/pasitok dobozból, büfizgetve issza a sört?
Mennyit veszt a romantikából a kapcsolat ha így elengedi magát a sörivással kapcsolatban?
És amúgy mással kapcsolatban mi az amit nem szeretnél hogy a párod csináljon ha már beleszoktatok a kapcsolatba?
Dehogy zavar.
Akit ilyen piti, természetes dolog, mint a büfögés zavar, az szerintem egy kicsit sznob. Lazán kell venni az életet, ez a természetes vele járója.
A sörözés inkább zavarna, mert apám alkoholista volt.
A büfizés természetesen nem zavar. De ha zavarna is, pukkanjon ki? Mondjuk a húgom mellett felnőve megedződtem, ő rendszeresen saját rekordokat döntött, hogy milyen hosszú szavakat tud elböfögni.
Az, hogy dobozból issza a sört, nem zavarna. Igya abból, amiből jólesik. A "büfizgetés" sem zavar, viszont ha ordenáré módon büfög, hogy még a szomszéd is hallja, esetleg rá is játszik, az azért már kínos.
20L
Pont tegnap ittunk meg egy 1l-es sört a párommal dobozból. Jó szénsavas volt amitől még nekem is böfögnöm kellett!
Tehát akkor fogom ezért megkövezni ha különb leszek nála!
De nem vagyok, így tökéletes párt alkotunk!
Az embernek van bélműködése, ez van. Idegen környezetben, utcán, mások között jó hogy az ember visszafogja magát de otthon, a párja előtt hadd böfögjön már a szénsavas sör után. Minek visszatartani ha felesleges?
Mi általában dobozból isszuk, és igen, böfögünk közben, mindketten. És jót röhögünk rajta. Miért kellene szégyellni a másik előtt? Ha a nemi szerveinket nem szégyelljük megmutatni a párunknak, akkor ne legyen már kínos ha sörözéskor böfögni kell. :D
Erre van egy jó sztorim.
Vizsgálatról mentünk hazafelé (2.gyerek, 16 hetes terhes voltam) és szörnyen szomjas lettem, plusz megkívántam a kólát.
Egy félliterest szinte belefacsartam a számba.
Utána feszült a gyomrom, de attól féltem, hogy hányni fogok, ezért bőszen visszanyeltem a feltörő gázokat.
A férjem kérdezett valamit, amire ez volt a válaszom:
Szerintem BRÖÁÁÁÁÁÁ...
Úgy meglepődtem, hogy a számat se csuktam be, pont egy aluljáróban mentünk és rendesen visszhangzott.
A könnye is kicsordult úgy röhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!