Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?
Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.
Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...
Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.
Az utolsó tényleg jól írja.
Ez az apa megalázza az anyukádat ezzel a lenéző kijelentéseivel, megaláz téged, hogy még kisgyereknek néz, és megalázza a barátnődet akit meg gerontofil k-urvának néz.
Le kell alázni szóban őt is, mert a ti önbizalmatokat rombolja, közben meg az ő egója nő.
Ha nem szól a barátnőd, nem jelzi felé, hogy ez a hozzáállás neki nem tetszik, az olyan mintha sunnyogva tetszene neki.
Ki kell jelentenie szavakkal, hogy őt ez bizony nagyon zavarja, és ha felnőtt férfinak képzeli magát, akkor viselkedjen is úgy.
Ha meg ennyire bejön a fiatal csajoknál, akkor lépjen tovább és válogasson a többi közül.
Kérdező, mi történt azóta?
Sokmindent nem tudsz csinálni azo kívül, hogy a barátnőd nem jön hozzátok, mert a ő nem fog neki beszólogatni, mert fél tőle (meg is értem...), anyád meg egy balek, aki hagyja az egészet vállat vonva.
Ha anyádnak lenne gerince, már rég kihajította volna ezt a herét a francba, aztán szaladgáljon csak nyálat csorgatva a "friss husi" után. Apád egy szánalmas, farokagyú kretén, aki téged egy pisis dedósnak tart, a barátnődet meg egy gerontofil rib*ncnak, aki biztos csak arra vár, hogy egy undorító vénember megfektesse. Őszintén remélem, hogy a barátnőd beszámol(t) erről otthon, és az apja majd jól tökön billenti egy saller kíséretében a hülye faterod, teljesen meg is érdemelné. Anyádnak is adnék egy pofont, hogy térjen már észhez, mert folyamatosan meg van alázva.
A szép beszédet meg normális érveket kukázhatod, mert nem fogja/akarja/tudja megérteni, mert apád a farkával gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!