Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?
Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.
Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...
Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.
Anyád helyében már rég ott hagytam volna, és kerestem volna mást. Legyen már benne tartás, basszus apád ezzel őt is szétalázza. A barátnőd helyében én fognám az apját és egy látogatást tennék a gané apádhoz, aztán jól megfenyegetném a feljelentéssel. Ez már rég a szexuális zaklatás keretein belül van. Apádat zavarja hogy téged még gyereknek néz, viszont irigyli a csinos barátnődet, mert neki szerencsétlen anyud jutott. Nem érzi igazságosnak hogy ő nálatok a férfi, de mégis neked van a jobb nőd.
Üzenem apádnak hogy a legtöbb lány k*rvagáznak tartja a papák nyomulását, és nem a lányok utáni nyálcsorgatáson kellene kiélnie a kapuzárásiát. Amelyik lány meg vevő rá az meg csak egy sugar daddyt akar, de az első adandó alkalommal úgyis dobnák az öreget. A pénze kellene nekik max és nem apád impotens löttyedt t*ke. Undorító amit művel.
Szegény anyukád, szerintem apád mindig is ilyen hlye volt és porig alázta anyádat csak neked nem tünt fel, nem érdekelt, megszoktad, ebben nöttél fel. De most, hogy téged is ennyire érint, zavar. A helyedben leülnék apáddal és megmondanám, hogy felnött férfi vagy te is és ha még egyszer észreveszed azt, hogy úgy néz a barátnödre, odabszol neki akkorát hogy a másikat a fal adja, két okból is, az elsö, hogy anyádat alázza ezzel a viselkedéssel meg beszólásokkal, a másik, hogy a lányt zavarja.
Amúgy az én anyám mostani férje meg rám csorgatta a nyálát évekig, szóval tudom, mit érezhet a barátnöd, ez nem jó érzés, ez a fajta nyomulás éz inkább megalázó a lánynak is, mint "bók", ahogy apád gondolja a beteg agyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!