Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?
Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.
Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...
Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.
A leírtak alapján nehezen tudom elképzelni, hogy elmúltál 18 éves kérdező.
Ha ez tényleg így van, akkor gondolom a barátnőd sem 18 még, így viszont ez már tényleg a pedofília határát súrolja apád részéről.
Anyád értelmi fogyatékos, hogy csak szimplán végignézi, hogy a férje egy gyerekre izgul a szeme láttára, és csak les, mint rozi a moziban??? Ha ez így van, akkor nem csak a tuskó apád, hanem anyád is megérdemelne 2 nagy átszállóst.
A barátnőd helyében én kiosztanám és az biztos, hogy többet a lábam oda be nem tenném. Ha fontos lennék neked és nem csupán egy futó kapcsolat, akkor tőled is elvárnám, hogy ne próbálj odahívni, hanem oldd meg, hogy hogyan találkozzunk.
Ha te lennék, azonnal elhúznék onnan és sajnálnám az édesanyámat, hogy egy tahó paraszttal éli az életét.
Viszont plusz pont neked, hogy egy ilyen "apa" mellett te nem lettél hasonló.
Kérdező, leírnád, hogy te hány éves vagy, meg a barátnőd hány éves? Mert nagyon nem mindegy.
És mit akarnál egy ilyen félkegyelmű barlanglakóval megértetni? Magyarázhatod neki napestig, nem fogja abbahagyni. A legegyszerűbb megoldás, ha nem viszed haza soha többet a barátnődet. Ha már annyira nem vagy képes, hogy kiállsz mellette, akkor legalább ne tedd ki a t@hó apád nyálcsorgatásának. Szerinted mit érezhet szegény, hogy elmegy hozzátok, és folyton az az érzés kerülgeti, hogy apád mindjárt ráugrik és megerőszakolja? Bocs, de én a csaj helyében a megkérdezésed nélkül már rég feljelentettem volna őt szexuális zaklatásért és be nem tenném a lábam hozzátok soha többet. Szép, hogy anyád kínosan érzi magát, de tenni ő sem tenne a világért semmit...fel nem tudom fogni, hogy a leírtak alapján miért van még ezzel a tuskóval együtt.
Ne haragudj kérdező, hogy ezt mondom, de apád tipikusan az a farokagyú gorilla, aki még a saját lányát is képes lenne szexuálisan megkívánni. Anyád helyében már rég kitettem volna az utcára, aztán hajkurásszon csak fiatal lányokat, akiknek ő amúgy sem kell. Ha most a milliárdos sugar daddy-ket nem nézzük (apád gondolom tuti nem az), MINDEN fiatal lány szerint gusztustalan, undorító és szánalmas, amikor az 50+-os apák/papák nyomulnak, miközben még bottal se piszkálnák meg őket.
"Kérdező, leírnád, hogy te hány éves vagy, meg a barátnőd hány éves? Mert nagyon nem mindegy."
A barátnőm 16, én meg 15 vagyok.
Ha minden igaz egyszer anyu már el akarta hagyni mikor kisebb voltam, csak azt mondta neki, ha megy, akkor egyedül fog, mert elintézi hogy engem ne vihessen magával. Önkormányzatnál dolgozik. Azóta meg... nem értem, úgy tűnik belenyugodott. Nem igazán mond neki ellent olyan mintha kényszeresen probálna nem útban lenni neki.
Azért jöttünk inkább hozzánk meg a barátnőméknél kevesebb hely, másfél szobában tudunk úgy lenni hogy ne zavarjuk a tesóját vagy a szüleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!