Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessük meg apámmal,...

Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.

Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...

Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.

2020. dec. 8. 01:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
92%
Ha velem így beszélne a pasim apja, az biztos, hogy sosem mennék oda többet és ha a pasim csak csendben hallgatná, már maximum csak az exem lehetne. Ne vidd oda a csajt, találkozzatok inkább nála, vagy akkor vidd haza ha a perverz apád nincs otthon. Próbálj minél előbb szabadulni tőle
2020. dec. 8. 11:52
 22/62 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyennel csak úgy érsz el valamit, ha visszaalázod, de ott akkor rögtön, hogy a fal adja a másikat. Másból nem ért.
2020. dec. 8. 12:05
 23/62 anonim ***** válasza:
70%

Ez kamu.

Miért viszed a csajodat oda?

Azt akarod apád megeröszakolja egyszer?

Betegek vagytok hogy ezt türöd

2020. dec. 8. 12:27
 24/62 anonim ***** válasza:
92%
Ez tényleg nagyon beteg. Ha apád agyilag ennyire korlátolt egyszer tényleg az lesz a vége, hogy megerőszakolja a barátnődet. Ez nagyon durva. Szegény anyukádat is sajnálom, a helyetekben elköltöznék apádtól, vagy költözzön el ő. Bár amíg anyukád ezt tűri, nem lesz változás, csak szenvedni fog szegény. És te is, ha nem teszel semmit.
2020. dec. 8. 13:08
 25/62 anonim ***** válasza:
85%

Aztán majd úgy adja elö hogy a lány kérette magát ö akarta a szexet.

Kb nem tudom milyen barátnö hogy veled marad úgy hogy nem állsz ki mellette illetve folyamatosan veszélyezteted azzal hogy elmebeteg közveszélyes apádhoz viszed mert aki ilyeneket mondd bármire képes

2020. dec. 8. 13:12
 26/62 anonim ***** válasza:
12%
Hát ne vidd haza. Neked nincsenek meg a skilljeid az igazi csajozáshoz (saját otthon ez az amaz).Apád nem hinném hogy le akarná fektetni csak hát ő a házigazda szal nem fogja magát vissza, játsza az eszét amelyik kutya ugat az nem harap elven.Nekem addig beszólogattak míg nem volt tökéletes életem. Tudtam hogy minimum ilyen gáz effektek lennének mondjuk inkább az az óbégatás mikor lépek egyről a kettőre egzisztencia terén és válok felnőtté bla bla.Tehát tisztában voltam vele hogy így nem lehet kapcsolatom hát kiböjtöltem. Te még szerencsés vagy hogy a csaj nem várja el hogy azonnal legyen “pénz paripa fegyver” a gyerekszoba-lamúr helyett.
2020. dec. 8. 13:16
 27/62 anonim ***** válasza:
22%
Ha gyerek vagy, és apád tart el (gondolom, anyádat is, azért kussoltok előtte mind), akkor ezzel a feltétellel csak házon kívül nőzhetsz.
2020. dec. 8. 14:03
 28/62 anonim ***** válasza:
27%

nagyon egyszerű kisgyerek vagy te, kérdező. "Hogyan értesd meg apáddal"... még annyi eszed sincs, hogy lásd, KICSODA is a te apád. Még hogy "megértetni" egy ilyen állat féreggel...

Gyáva vagy, öcsém, nem érdemelsz nőt, ha engeded, hogy ezt tegyék vele. Nem vagy férfi.

2020. dec. 8. 14:06
 29/62 anonim ***** válasza:
93%

Nagyából mindent leírtak az elöttem lévők.

De én se értem miért nem állsz ki mellette?? Az a minimum, hogy ezt nem nézed ölbe tett kézzel!! És rohadtul becsüld meg a barátnődet ha ezek ellenére még veled van!!

2020. dec. 8. 14:28
 30/62 anonim ***** válasza:
33%
29-es: mert még gyerek, és fél, azért nem védi meg a nőjét. Szexuálisan alkalmas, érzelmileg meg nem felnőtt.
2020. dec. 8. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!