Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?
Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.
Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...
Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.
Ez kamu.
Miért viszed a csajodat oda?
Azt akarod apád megeröszakolja egyszer?
Betegek vagytok hogy ezt türöd
Aztán majd úgy adja elö hogy a lány kérette magát ö akarta a szexet.
Kb nem tudom milyen barátnö hogy veled marad úgy hogy nem állsz ki mellette illetve folyamatosan veszélyezteted azzal hogy elmebeteg közveszélyes apádhoz viszed mert aki ilyeneket mondd bármire képes
nagyon egyszerű kisgyerek vagy te, kérdező. "Hogyan értesd meg apáddal"... még annyi eszed sincs, hogy lásd, KICSODA is a te apád. Még hogy "megértetni" egy ilyen állat féreggel...
Gyáva vagy, öcsém, nem érdemelsz nőt, ha engeded, hogy ezt tegyék vele. Nem vagy férfi.
Nagyából mindent leírtak az elöttem lévők.
De én se értem miért nem állsz ki mellette?? Az a minimum, hogy ezt nem nézed ölbe tett kézzel!! És rohadtul becsüld meg a barátnődet ha ezek ellenére még veled van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!