Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?
Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.
Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...
Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.
Anyád miért nem dobta már ki a ferde hajlamú apádat?
Te lány vagy vagy fiú. Ha fiú és a szerelmedről van szó akkor nálad is vannak problémák hogy te ezt így oldod meg. Mond meg apádnak hogy feljelented a rendőrsegen kiskoru zaklatasaert ha lány szinten ugyanezt. Es ezt mind anyukád előtt neki is vennie kéne a lapot amit művel apád azert már anyádnak intézkednie kellett volna. Szólj a barátnőd apjának hogy apád zaklatja. Hidd el feljelentik es soha többé nem engedik át nehogy apád a végén nehogy ráugorjon. Ha nem hagyja abba a figyelmeztetesed ellenére akkor jelentsd fel a saját apádat zaklatásért. Majd adnak neki távolság tartasit.
“Mindenki a friss husit választaná az állott helyett...”
Igen? És a fiatal lányoknak miért is az ő állott v*lagát kellene választani ezen logika mentén?
Én erélyesebben, de nyugodtan megpróbálnám elmagyarázni neki, hogy ő már kiöregedett ebből, és hogy az ilyen helyzetekben saját magát, édesanyádat, téged és a lányt is borzasztóan megalázza. Nem mellesleg előbb szólnék a barátnőd apjának, mint ő, nehogy még tőled tiltsák el végleg a végén.
Akkor is undorító lenne ez a szitu, ha egy idegen csajjal tenné ezt viszont számomra az a legundorítóbb az egészben, hogy a fiának a barátnőjével...
Egyszerűen nem értem hogy lehet ekkora tapló, hogy a gyerekének a párjára nyomul. Undorító.
Valóban durva lehet a helyzet, ha a lány el is sírta magát. Én a helyében nem is mennék többet hozzátok és apádat se akarnám látni.
Pedofil g*ci.
Apja/bátyja nincs annak a kislánynak? Rég össze vertem volna..
Egyszerű,ne vidd fel a barátnődet anyukád meg hagyja ott azt a bunkó, tiszteletlen parasztot.Nem tiszteli az anyukádat, téged és a barátnődet sem semmi keresnivalója a családotokban így,apuka létére egy a lányával egy korú kislányra nézni..
Undorító emberek vannak.
Ha anyád is ekkora papucs, hogy ezt szó nélkül, vállatvonva elnézi, akkor nemigen tudsz mit csinálni az ősember apáddal.
Ne vidd oda a barátnődet többet.
De téged sem értelek. MIÉRT nem védted meg szegényt amikor ott volt nálatok??
Bocs, hogy ezt mondom, de ha a csaj helyében lennék és azt látom, hogy a pasim apja már szó szerint szexuálisan zaklat, a párom meg semmit sem csinál, csak tűr, én téged is kukáználak azonnal.
"mindenki a friss husit választaná az állott helyett"
Ha anyádnak lett volna valami minimális önértékelése, lebxott volna apádnak egy akkorát, hogy a fal adja a másikat, és már be is adta volna a válópert. Én anyuddal is beszélnék alaposan, mert nem normális, hogy ezt ennyire elnézi, és hagyja, hogy szó szerint porba alázzák a szeme láttára. Apádnak meg megmondanám, hogy a löttyedt, ronda fxát tartogassa másnak, mert fel lesz jelentve szexuális zaklatásért.
De amúgy, a barátnődet igazán megvédhetnéd, csoda, hogy még képes volt elmenni hozzátok ezek után. Én a csaj helyében már úgy tökön billentettem volna apádat, hogy azt megemlegeti. Pedig én is férfi vagyok, de ha az én apám viselkedett volna így, akkor én adtam volna a másik tökönrúgást neki. Mondd meg neki erélyesen, FÉRFIHEZ méltóan, hogy vagy kordában tartja az öreg, senkinek sem kellő, büdös lógóját, vagy ketten megszabadítjátok tőle.
Aki ilyen primitív, az sajnos sokszpr tényleg csak a fenyegetésből/tettlegességből ért. Anyád meg álljon ki magáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!