Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessük meg apámmal,...

Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.

Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...

Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.

2020. dec. 8. 01:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
90%

"A barátnőm 16"

Apád egy gyerekre nyáladzik szexuálisan, aki annyi idős mint a saját fia?? Bocs, de ez tényleg már pedofília, hiába idősebb már 2 évvel a 14 éves korhatárnál. Ez nagyon beteges egy 40/50+os pasastól. Már akkor is kva gusztustalan ha már elmúltatok volna 18 évesek, na de egy 16 éves....Remélem szól a saját apjának, aki majd jól helyreteszi a herebáró apád.

És anyád meg ezt elnézi...ő is megérdemelne pár maflást az biztos, az meg nem úgy működik, hogy "elintézi, hogy nála maradj". 15 évesen már téged is megkérdeznek, kinél akarsz lenni, és ha te anyukád mellett akarsz maradni, akkor kapálódzhat apád úgy, ahogy akar.

2020. dec. 8. 19:13
 42/62 anonim ***** válasza:
73%
Meg kellene kasztrálni a pedofil állatját, és a farkát megetetni vele.
2020. dec. 8. 20:19
 43/62 anonim ***** válasza:
71%
Mivel félsz az apádtól, meg plusz ő is tart el, egy szót sem szólhatsz ellene. Nincs eszközöd a pedofil állat ellen. Gyerek vagy, nyilván a kislány apjától ugyanígy félsz. A kislányt viszont ennek tovább NEM SZABAD kitenni. Inkább szakíts vele, mint hogy ezeket a förtelmeket nálatok el kell tűrnie.
2020. dec. 8. 21:01
 44/62 anonim ***** válasza:
96%

A lánynak ki kellene mondania, hogy ő hozzátok többé be nem teszi a lábát.

Te erőlteted, hogy menjen oda, hogy vele lehess?

2020. dec. 8. 21:03
 45/62 anonim ***** válasza:
88%

Meg verjük neked? Szerintem egy jó pár ember szívesen kisegít egy ilyen helyzetben.

~~ Itt egyébként anyukádnak kellene lépni valamit, első sorban nem neked 15 évesen.Beszélj vele, emberelje meg magát a fiáért és dobja ki azt az embert.

Az, hogy az önkormányzatnál dolgozik még nem jelenti, hogy bármikor elvetethet anyukádtól. Elegendő a bíróságon anyukáddal megjelenni és el mondani, hogy mondjuk zaklatja a 16 éves barátnődet anyád füle hallatára.

Már abban a korban vagy, hogy te döntöd el melyik szülővel fogsz élni, nem ők. Pici, döntésképtelen gyereknél dönthet csak más a felügyeletedről b*szhatja apád az állását, ha te azt mondod, hogy anyáddal maradsz.

Semmilyen fenyegetés vagy félemlítes nem állhat az utatokban főleg, ha te is határozottan lépsz fel.

De ezt megelőzheted szimplán azzal, hogy:

1.Beszólogatsz a korára, a szexuális zaklatással kapcsolatban, utalgatsz arra, hogy egy tiszteletlen k*csög jóanyáddal szemben..fiatal férfi vagy, védd meg és a barátnődet is.

2.Anyukáddal együtt elbeszélgettek vele arról, hogy mennyire nevetségessé teszi magát. Mérges lesz, bántani fogja az egoját, de vagy hagyjátok hogy a fejetekre nőjön még jobban és talán még messzebre menjen vagy a fejére baxtok egyet, hogy most már túl messzire ment..

2020. dec. 8. 22:14
 46/62 anonim ***** válasza:
37%
Már 15 vagy, 14 éves kortól annál a szülőnél helyezeik el a gyerket, akinél ő maga akar lenni, ilyenkor már nem dönthetnek a feje felett, kivéve, ha az egyikük alkalmatlan. Anyádat mentegetheted, de hiába dolgozik az önkorinál a fater, ekkora megaláztataást éveken át normális ember nem visel el és nem teszi ki neki a gyerkeit sem, ha kell gyártosórra megy dolgozni, de meg lehet oldani, hogy ne egy ilyen bántalmazó közegben kelljen a gyerkenek felnőnie, ha már egyszer a nő tűri. mindegy, ezen már nem tudsz változtatni, anyád döntése, te meg elszenveded a következményeit. nem szempont a kényelem ilyenkor, ha van szpbája, jó lesz náluk is, ne vigyed oda többet, ez undorító, mondjuk nem értem egyáltalán miért megy, ha tudja ez várja. mostantól ne menjetek hozzátok, sőt otthon ne is beszélj róla. én a helyedben megkeresném a legsportosabb, legjobb kiállású haveromat (mert neki tuti nem merne beszólni abban a helyzetben sem, amit rögtön vázolok) és hazaérvén bemutatnám apámnak. Nézd fater, ez itt Gyuri, eddig nem mondtam el, de épp itt az ideje, voltaképpen biszex vagyok, a fiúkat és a lányokat is egyformán szeretem. Mónikával szakítottunk, most pedig úgy alakult, hogy férfi(fiú) az új párom, lehet bókolni neki is nyugodtan, tudod, ahogy eddig szoktad, ne legyél szégyenlős...
2020. dec. 9. 08:29
 47/62 anonim ***** válasza:
29%

Jav: "gyártósorra"

Szúrta a szemem ez az egy nagyon, előző voltam...

2020. dec. 9. 08:31
 48/62 anonim ***** válasza:
82%

Nekem apósom volt ilyen (amíg tartottuk vele a kapcsolatot). Egy ideig a férjem próbálta leállítani, de nem vette a lapot, egyszerűen annyira ostoba primitív állat volt, hogy nem hatott rá a szép szó és a csúnya sem.

Mondjuk én nem fakadtam sírva, hanem a sokadik alkalom után kiakadtam és szépen megaláztam mindenki előtt.

Utána befejezte, bár utána meg elkezdett volna szart keverni, ezért megszakítottuk vele a kapcsolatot.

Anyád sem teljesen 100-as, ha ezt szó nélkül hagyja.

Egyébként ott abban a pillanatban kell leállítanod az öreget és nem utólag papolni neki.

A lány szülei helyében már rég kivertem volna a fogát a vén pedofilnak.

Szóval:

-vagy a barátnőd áll a sarkára és elhajtja határozottan

-vagy szól a szüleinek és azok állítják le

-vagy te lekeversz neki egyet és helyreteszed.

2020. dec. 9. 11:14
 49/62 anonim ***** válasza:
88%

48-as, olvasd már el az előzményeket, 15-16 évesek, hogy tudna egy ilyen gyerek megverni egy felnőtt embert? Éppen a tapasztalatlanságuk miatt nem tudják megvédeni magukat. Nézzen magába itt mindenki, hogy 16 évesen hogyan "rakta volna" helyre a szüleit, akik etetik-ruházzák, akiknek teljesen alárendelve él! Legfeljebb a lány apja tehetne valamit, de a két ijedt gyerek nyilván titkolja a papa előtt a kínos helyzetet, mért félnek, hogy őket fogják okolni.

Na EZÉRT nem jó gyerekkorban kapcsolatozni, amikor csak az ivarszervek érettek, de fejben ijedt kisgyerekek még, problémamegoldó készség nélkül. A pedofil állat is pont ezért mer emberkedni, mivel két rémült gyerekkel, meg a szolgalelkű, gyáva feleségével mer csak szórakozni.

2020. dec. 9. 13:15
 50/62 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom, azért sem szólnak a lány apjának, mert akkor eltiltaná onnan a lányát, és úgy nem tudnak hol szexelni.
2020. dec. 9. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!