Hogyan értessük meg apámmal, hogy rettenően gáz a viselkedése a barátnőmmel?
Feltűnően nyomul a barátnőmre, nagyon kínosan érzi magát a lány is, én is meg anyu is.
Csomó ocsmány célzással bombázza meg úgy méregeti, hogy én süllyedek el helyette. Az apám viccesnek és fiatalosnak hiszi magát ettől meg azt mondja, nem fogadott vakságot meg szerzetességet. Volt hogy a barátnőm már elsírta magát, mire befele menet elértük a szobámat kifele menet meg a bejárati ajtót. Egyre kevésbé akar átjönni és megértem miért...
Amikor próbáltam vele beszélni, hogy vegyen vissza, először megpróbálta bebeszélni hogy túlreagálom meg beképzelem. Máskor azzal védekezett hogy ezt a barátnőm is akarja, mert az ő korában tapasztalt férfiaktól tartják hízelgőnek a bókot a lányok, nem girnyó kölyköktől, akik azt se tudnák mihez kezdjenek velük. Szerinte kelleti magát neki csak bamba vagyok, hogy észrevegyem. Mondtam már neki, hogy nem normális tinilányokra csorgatni a nyálát, szerinte mindenki a friss husit választaná az állott helyett. Ezt meg a többit teljes nyugalommal mondja anyu előtt is.
Minden gondolatomat megfogalmazta a 49-es válaszoló!
Olyan butaságokat tudtok írni, komolyan, hogy vágják le az apuka heréjét, meg két nagy pofon kellene neki is, meg az anyának is... Olvassátok már el még egyszer, komolyan, hogy egy 15/16 éves gyereket uszítotok ilyen baromságokra! Meglegyinteni tudná az apját maximum, ellenben olyan pofont kapna visszakézből, hogy az ügyeletre is kerülhetne miatta! Az anyából kiindulva meg komolyan elhinnétek, hogy felemelné a hangját egy ilyen miatt, ha teljesen "lement kutyába" a férjének és nem, mint ember létezik a háztartásában, hanem mint valami konyhai biorobot? Naiv dolog elhinni, hogy az anya ezek után elválna az apjától. Szerintem abban a házasságban már több is a szőnyeg alatt van, mint néhány gusztustalan komment egy tinilánynak....
Ebben van valami, de ha meg sem próbál valamelyikük kilépni ebből mindig ilyen patthelyzet lesz náluk.Nyílván a pofoszkodás nem segít, az ész érvek még kevésbé.Itt, az egyetlen kiút (első sorban saját magának) a srác. Ha az anyja lelkére tud beszélni, hogy az úgy nekik nem jó simán tudnak megoldást találni.
Mert biztos, hogy ez az anyának sem jó.
Ha az apa is a kenyér kereső akkor sincs semmi veszve, elállni dolgozni akárki tud aki akar is. Rokonok is biztos vannak akik addig segítenének nekik talpra állni..
Vagy passz, engem ez a helyzet biztosan zavarna és biztosan megpróbálnék kilábalni belőle akárhány éves vagyok..
Fizikai bántalmazásig szerintem el sem kell menni egy elkanászodott kapuzárási pánikos paraszt apuka miatt. Csak ott kell hagyni, hogy legalább magába nézzen.
Egy ilyen tahó nála gyengébbre (feleség, fiú) nem hallgat, max. ha a lány apja jönne át, hogy ne viselkedjen többé úgy a lányával. csakhogy akkor a tahó apa azt mondná a lány apjának, hogy a kislány k.va, mert neki riszálja meg kelleti magát, mikor a fiával jár, 100%, hogy le akarná égetni megvádolva a lányt az apja előtt, talán még verekedés is lenne belőle.
Nem is ez a mostani probléma a legnagyobb, mert ezek még gyerekek, hamar vége lesz úgyis. hanem a következő nők a fiú életében. Azok, mivel már felnőttek lesznek mind ott fogják hagyni a fiút a zaklató apa miatt. Még ha el is költözik messzire a fiú, az apa ünnepekkor jelen lesz, és undormánykodik. Na, ez az igazi baj. Nem lesz a világon nő, aki így a sráccal akar maradni.
"Olyan butaságokat tudtok írni, komolyan, hogy vágják le az apuka heréjét, meg két nagy pofon kellene neki is, meg az anyának is... Olvassátok már el még egyszer, komolyan, hogy egy 15/16 éves gyereket uszítotok ilyen baromságokra!"
Bár én ezt nem uszításnak nevezném, inkáb indulatos kommentnek. Viszont tétlenül ezt egyáltalán nem szabadna nézni. A kérdés elolvasásakor, nekem is ilyen indulatos gondolataim voltak, mert nem normális az, hogy az apja majdnem egy kiskorúra nyáladzik és olyan megjegyzéseket tesz, ami egy 25 évesnél is gáz meg förtelmesen primitív. Nyilván egy 15 évesnek nemigen van "esélye" az apja ellen, na de itt az is probléma, hogy az anyja asszisztál az egészhez a totális passzivitásával.
Én a csaj helyében tuti beszóltam volna apádnak, hogy ilyen logika alapján egy fiatal csajnak miért is kéne apád állott, öreg valoga? Én megmomdtam volna, hogy én is a frisset preferálom, nem a szétszáradt, lejárt szavatosságút :D
Szerintem ez igencsak letörte volna a hülye apád szarvát. Az ilyenre csak így lehet hatni, ha valaki visszaalázza.
Úgy lehet az ilyet leállítani, ha a csaj alaposan bealázza. Persze nem aggresszívan hanem közönbös „marhára nem érdekelsz“ tekintettel.
A lány helyében én már rég ráöntöttem volna a higed vizet visszaszólásokkal:
„Mindenkina friss husit szeretu“—> „én is, ezért nem preferálom a maga állott lehasznált bájait“
„A lányok az érett pasikat —> „ a gyerekesen gusztustalanul perverz minden csak nem érett.
„A barátnõd is akarja“—> engem sokmindenki akar pont ezért nem állok le a magaféle állott selejtnél
Innentõl meg ha még nyáladzik, egy lenézõ tekintettel közölném, hogy „szánalmas“ .
Az ilyen õsbarom vadparasztra, mint apád, csak úgy lehet hatni, ha a kiszemeltje jól porig alázza szóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!