Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék bindert?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok azaz lánynak születtem de a megélési nemem és aminek érzem magam az a fiú. Anyának már elmondtam de szerintem nem nagyon fogta fel vagy nem nagyon akarja felfogni. Én utálom a melleimet és az utóbbi időben fáslizni is szoktam. Tudom, hogy nem a legegészségesebb de ilyenkor lelkileg egy fokkal jobban érzem magam és inkább a lelki egyensúly legyen meg és ne a testi. Szeretnék bindert mert az egyenletesen leszorítja a mellemet és nem csúszkál. Anyámnak szeretném mondani mert ha titokba rendelnék akkor egy idő után úgy is megtudná és valahogy mosni is kell. Ha elmúlok 18 akkor persze egyből elkezdem intézni a papírokat, hogy meglehessen a melműtétem és ne legyen mellem de ugye 18 alatt nem csinálják ezt a műtétet így a binderrel kell beérnem. Szerintetek hogyan beszéljek anyámnak erről?

2020. dec. 5. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 A kérdező kommentje:
#39 Az, hogy transzneműnek képzeli magát és utána rájön, hogy mégse az. Azok miatt lesznek azok az emberek akik minden transzneműre azt mondja, hogy megfogja bánni.
2020. dec. 5. 17:29
 42/123 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező egy férfinak sem fognak bejönni a bajszos mellnélküli hormonkezelt csonkított nők.

Nem leszel sem férfi, és barátod sem lesz soha úgy aki normális.

2020. dec. 5. 17:30
 43/123 A kérdező kommentje:
Kepzeld van mentálisan teljesen egészséges pasi aki összejöne ilyen pasival
2020. dec. 5. 17:33
 44/123 anonim ***** válasza:
84%

Hú, hát jó:D Én azért vagyok meleg, mert szeretem a fszt, egy heteró meg a melleket, és mondjuk a bajszot nem adja.

Most belegondoltam, hogy randizok egy fiúval, majd ha arra kerülne a sor, letolja a nadrágját, és puncija van, és beleborzongtam:D

2020. dec. 5. 17:36
 45/123 anonim ***** válasza:
58%
Bindert akarsz, de én a helyedben inkább egy helyesírási szótárat kérnék.
2020. dec. 5. 17:42
 46/123 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező.Először azt hittem értem a problémád.

Most már úgy össze vagyok zavarodva mint te.

Férfi vagy női testben.

Férfi testet szeretnél,bajszot.

Így éreznéd jól magad.És szeretnél a jövőben egy pasit.

Ne kívánd, hogy ezt mások megértsék.

2020. dec. 5. 17:49
 47/123 anonim ***** válasza:
34%
Hát az hogy a férfiakat szereted az normális, márcsak az agyad kellene rendbe tenni hogy nőnek érezdd magad férfi helyet. Majd kinövöd remélhetőleg
2020. dec. 5. 17:52
 48/123 anonim ***** válasza:
26%
Ha szeretnél egy pasit akkor mégis csak nő vagy:-)
2020. dec. 5. 17:55
 49/123 anonim ***** válasza:
100%

Szép, hogy viazonylag kultúráltan tudta kifejezni mindenki a véleményét.

Nekem volt már meleg és biszex osztály társam is. Ismerek egy csajt akinek helyes pasi külseje van (bár nem kérdeztem rá minek érzi magát vagy miért döntött ilyen fiús külső mellett). Bish barbi is elég jó nőt csinált már magából, bár csak pár videóját láttam.

Én úgy vagyok vele, mindenki nézzen ki úgy ahogy szeretne. Hány nő van, akik nagyobbítják, vagy kissebbítik a mellüket. Ugyan az mint ebben az esetben

Van valamid, amiből másmilyet szeretnél, és véletlenül léteznek ilyen műtétek. Miért ne használná ki?

Szerintem mindenki úgy öltözzön és úgy éljen ahogy neki tetszik az meg hogy mi van a lába között és mit csinál a hálóban csak rá és a párjára tartozik.

A kérdésre válaszolva: sehogy. Én nem mondanám el. Te már közölted a helyzetet. Ha meg is találja, te mondhatod hogy már szóltál. Egyébkét te is betehetsz külön mosást ha nem akarod hogy lássa.

2020. dec. 5. 17:56
 50/123 anonim ***** válasza:
67%

Amig el nem olvastam hogy pasit akarsz es f.rkat nem akarsz csinaltatni magadnak meg ertettelek is

De az hogy a melled zavar de a sunad nem az azert erdekes

Na meg bajusz? Ez komoly? Persze biztos van olyan pasi aki felulrol ferfit akar alulrol meg not de nem hiszem hogy valaha megtalalod+azert az a csavo se normalis

Igy olyan mintha felig no felig ferfi akarnal lenni

2020. dec. 5. 18:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!