Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék bindert?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok azaz lánynak születtem de a megélési nemem és aminek érzem magam az a fiú. Anyának már elmondtam de szerintem nem nagyon fogta fel vagy nem nagyon akarja felfogni. Én utálom a melleimet és az utóbbi időben fáslizni is szoktam. Tudom, hogy nem a legegészségesebb de ilyenkor lelkileg egy fokkal jobban érzem magam és inkább a lelki egyensúly legyen meg és ne a testi. Szeretnék bindert mert az egyenletesen leszorítja a mellemet és nem csúszkál. Anyámnak szeretném mondani mert ha titokba rendelnék akkor egy idő után úgy is megtudná és valahogy mosni is kell. Ha elmúlok 18 akkor persze egyből elkezdem intézni a papírokat, hogy meglehessen a melműtétem és ne legyen mellem de ugye 18 alatt nem csinálják ezt a műtétet így a binderrel kell beérnem. Szerintetek hogyan beszéljek anyámnak erről?

2020. dec. 5. 14:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 anonim ***** válasza:
29%
Nem fognak levágni semmit. Először is 18 alatt a világon semmit nem csinálnak vele. 18 felett is először több egymástól független pszichiáter szakvéleménye után először hormonkezelest kap. Onnantól majd evek múlva jön szóba műtét.
2020. dec. 8. 06:25
 122/123 anonim ***** válasza:
78%
#121 ismerek egy transz fiút aki 18 évesen elkezdte a hormonkezelést és 6 hónap múlva meg már volt a mell műtétje. Utána 3 hónapra rá meg a teljes nemi átalakító műtéten is túlesett. Mindezt magyarországon
2020. dec. 8. 07:47
 123/123 anonim válasza:
73%
Szia kedves kérdező !! Ha még mindig aktuális a kérdésed és az érzéseid írj rám tudok pár jó befogadó/támogató csoportott fb-on akik mindenre válaszolnak !! Mivel én is hasonló helyzetben vagyok amiben te biztos neked is felüdülés lenne egy ilyen közeg !!^^ (undorító ami itt megy igy a helyedben nem ilyen "közösségben" érdeklödnék !)
2022. febr. 1. 10:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!