Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék bindert?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok azaz lánynak születtem de a megélési nemem és aminek érzem magam az a fiú. Anyának már elmondtam de szerintem nem nagyon fogta fel vagy nem nagyon akarja felfogni. Én utálom a melleimet és az utóbbi időben fáslizni is szoktam. Tudom, hogy nem a legegészségesebb de ilyenkor lelkileg egy fokkal jobban érzem magam és inkább a lelki egyensúly legyen meg és ne a testi. Szeretnék bindert mert az egyenletesen leszorítja a mellemet és nem csúszkál. Anyámnak szeretném mondani mert ha titokba rendelnék akkor egy idő után úgy is megtudná és valahogy mosni is kell. Ha elmúlok 18 akkor persze egyből elkezdem intézni a papírokat, hogy meglehessen a melműtétem és ne legyen mellem de ugye 18 alatt nem csinálják ezt a műtétet így a binderrel kell beérnem. Szerintetek hogyan beszéljek anyámnak erről?

2020. dec. 5. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/123 A kérdező kommentje:

Lánynak születtem de nem az vagyok.

De akkor mondj konkrét példát arra, hogy valaki a hormonkezelés és műtét után öngyilkos lett

2020. dec. 5. 17:08
 32/123 anonim ***** válasza:
40%
igazából ha anyád eleve ilyen szinten leszrja a te jól-létedet, én a helyedben szintén leszrnám az övét. vedd meg, használd, tedd be a mosásba nyugodtan. egyrészt szerintem hasonlít annyira egy sportmelltartóhoz, hogy aki nincs benne a témában (és anyád láthatóan nincs), az simán annak nézi, másrészt meg mi lesz ha meglátja? semmi. ahogy kiveszem abból amit írsz, úgyse érdeklődik irántad különösebben. ne foglalkozz a véleményével, nem éri meg.
2020. dec. 5. 17:08
 33/123 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező itt egy cikk erről olvasd el:

[link]

2020. dec. 5. 17:11
 34/123 anonim ***** válasza:
88%

31: [link]

Findings from the Biological, Psychological, and Social Sciences

A biológiai, pszichológiai és társadalmi tudományok eredményei szerint: fokozott sérülékenység, aminek megnyilvánulása: a depresszió, a szorongás, az anyaggal való visszaélés, és leginkább riasztóan az öngyilkosság. Például az Egyesült Államokban a transznemű szubpopuláció között az öngyilkossági kísérlet aránya a becslések szerint 41% -a, tízszerese az általános népességhez képest

2020. dec. 5. 17:15
 35/123 anonim ***** válasza:
43%
Nem a leendő barátnődet kéne érdekelnie, hogy mi van a lábad között?
2020. dec. 5. 17:20
 36/123 A kérdező kommentje:
De én magabiztos vagyok és tudom ki vagyok. Illetve én minden döntésemet átgondol főleg egy ilyen nagy szabású dolgot. Az ilyen emberek akik a cikkben voltak csak megszégyenítik a transznemüséget
2020. dec. 5. 17:20
 37/123 anonim ***** válasza:
70%
Oké te életed úgy teszed tönkre ahogy akarod, mi szóltunk
2020. dec. 5. 17:21
 38/123 A kérdező kommentje:
Amúgy igen a pasikat szeretem. Mármint különleges esetben csaj is szóba jöhet de a jövőmet egy pasi mellet képzelem el
2020. dec. 5. 17:22
 39/123 anonim ***** válasza:
79%
Milyen megszégyenítésről beszélsz????
2020. dec. 5. 17:22
 40/123 anonim ***** válasza:
75%

Tehát átműtteted magad több éves szenvedés, hormonkezelés árán azért, hogy továbbra is pasikkal legyél. Melegként mondom, hogy itt már tényleg mentálisan nem kóser valami.

Ha mégis erre vetemednél, akkor fütyit is csináltass, mert nem tudom elképzelni, hogy bárki is egy p*ncival rendelkező bajszos férfivel akarjon lenni.

2020. dec. 5. 17:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!