Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék bindert?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok azaz lánynak születtem de a megélési nemem és aminek érzem magam az a fiú. Anyának már elmondtam de szerintem nem nagyon fogta fel vagy nem nagyon akarja felfogni. Én utálom a melleimet és az utóbbi időben fáslizni is szoktam. Tudom, hogy nem a legegészségesebb de ilyenkor lelkileg egy fokkal jobban érzem magam és inkább a lelki egyensúly legyen meg és ne a testi. Szeretnék bindert mert az egyenletesen leszorítja a mellemet és nem csúszkál. Anyámnak szeretném mondani mert ha titokba rendelnék akkor egy idő után úgy is megtudná és valahogy mosni is kell. Ha elmúlok 18 akkor persze egyből elkezdem intézni a papírokat, hogy meglehessen a melműtétem és ne legyen mellem de ugye 18 alatt nem csinálják ezt a műtétet így a binderrel kell beérnem. Szerintetek hogyan beszéljek anyámnak erről?

2020. dec. 5. 14:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/123 anonim ***** válasza:
100%
Valaki*
2020. dec. 5. 15:02
 12/123 anonim ***** válasza:
64%

nem tudom én úgy vagyok ezzel, hogyha kiderülne, hogy igazából róka a lelkem, hogy attól még nem csesztetném a testemet.

Egyszerűen azon az alapon, hogy hiába a róka test lenne nekem a legjobb, de az lehetetlen. Szóval a második legjobb dolgot kell választanom azt kell megnézni, hogy az mi.

Egy olyan jól működő test amim van

Vagy egy műtétekkel és miegymással szétcseszett olyan test amim van, ami így továbbra sem róka test, de már nem is működik rendesen.

2020. dec. 5. 15:05
 13/123 anonim ***** válasza:
71%
Egy jó pszcihológust keress fel először a saját és környezeted érdekében!!
2020. dec. 5. 15:11
 14/123 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom ki találta ki, hogy az ilyen betegséget, hogy valaki más neműnek képzeli magát, miért nem gyógyítani hanem elfogadni kell? Az is normális ha én meg pl. majomnak képzelem magamat, és mindenhova szűrt ültettetek be a testem felületén? Ez egy nagyon beteg dolog.
2020. dec. 5. 15:13
 15/123 anonim ***** válasza:
60%

Ez nem betegség, nálunk anno bioszon tanították, hogy lehet valaki fizikai neme nő, de belül amúgy férfinak érzi magát, vagy fordítva. Na most a belső dolgokat nem lehet megváltoztatni, de ha a külsőt igen, akkor hajrá.

Hány éves vagy kérdező?

2020. dec. 5. 15:16
 16/123 anonim ***** válasza:
22%
De az hogy valaki minek érzem magát, az tiszta pszhichológia...
2020. dec. 5. 15:20
 17/123 anonim ***** válasza:
34%

Békélj meg azzal hogy női tested van ezért tök mindegy hogy minek szeretnéd magad érezni vagy éppen mit érzel, neked nőnek kell lenned mert nőnek születtél. Ennek érdekében még várj 18 éves korodig hogy nem e az internet befolyásolt mert fiatalokat könnyü befolyásolni és lehet hogy ez ültette a fejedbe.

A másik hogy szakemberhez kellene menned aki elfogadtatja veled a valós nemedet, azaz te nőnek születtél ezért el kell fogadnod hogy az vagy és abból a legtöbbet kihozni.

Ez olyan mint én férfiként női testbe kerülnék mondjuk, tök mindegy hogy mit érzek elfogadnám hogy már nőként kell élnem , mert van egy teste mindenkinek amelyet születéskor kapott és a tudomány nem tud nemet váltani jelenleg, ezért nincs más mit megbékélni magunkkal ahogy vagyunk.

2020. dec. 5. 15:28
 18/123 anonim ***** válasza:
75%

Mért cseszik ki a természet ennyire valakivel?

Szerintem anyukád nem is tudja ezt felfogni.Abban a tudatban van, hogy van egy lánya.

Ideális lenne ha tudna támogat-ni.De lehet segítség nélkül

ő sem tudja ezt feldolgozni.

2020. dec. 5. 15:30
 19/123 A kérdező kommentje:
#17 lehet, hogy te ilyen ember vagy de én nem. Én küzdeni fogok azért, hogy az lehessek aki vagyok. Én nem az az ember vagyok aki elfogadja dolgokat és csöndbe ül a sarokba, én az az ember vagyok aki kiáll a szoba közepére és kiáll saját magáért és ha kell foggal körömmel kaparja a falat, hogy az lehessen aki lenni akar. Nem fogom elfogadni, hogy lányak születtem mert ez nem egészséges. Nem egészséges elfolytani magadban egy ekkora dolgot. 0-24-ben lelkileg a nullán lenni mert nem abba a testbe vagy amit szeretnél de "el kell fogadi". Én nem fogadom el és egyszer teljes értékű férfi leszek.
2020. dec. 5. 16:00
 20/123 anonim ***** válasza:
71%

#19 attól, hogy más nemű testben vagy nem kell elfojtanod, hogy mit érzel. Ez amit érzel ez a férfi nem ez nem a testi férfi nem. Máskülönben nem is érezhetnéd egy női testben. Két külön dolog a lélek érzése és a test. Ezért válhatnak el.

És klassz dolog, hogy eltökélt vagy. Csak ha az ember olyat akar ami nem lehetséges, abból tovább lelki sérülések lesznek. A jó megoldás az ami valami harmóniát alakít ki a realitások között. Pl a női testedben is simán viselkedhetsz a lelked szerint és ahhoz nem kell semmilyen mesterséges dologhoz folyamodni.

Szerintem ez nem egy bináris dolog. Nem azt kellene céloznod, hogy olyan legyél mint mások (értsd: férfi lélek férfi testben), hanem valami teljesen újat megszülnöd ebből az egész faramuci helyzetből.

2020. dec. 5. 16:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!