Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék bindert?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok azaz lánynak születtem de a megélési nemem és aminek érzem magam az a fiú. Anyának már elmondtam de szerintem nem nagyon fogta fel vagy nem nagyon akarja felfogni. Én utálom a melleimet és az utóbbi időben fáslizni is szoktam. Tudom, hogy nem a legegészségesebb de ilyenkor lelkileg egy fokkal jobban érzem magam és inkább a lelki egyensúly legyen meg és ne a testi. Szeretnék bindert mert az egyenletesen leszorítja a mellemet és nem csúszkál. Anyámnak szeretném mondani mert ha titokba rendelnék akkor egy idő után úgy is megtudná és valahogy mosni is kell. Ha elmúlok 18 akkor persze egyből elkezdem intézni a papírokat, hogy meglehessen a melműtétem és ne legyen mellem de ugye 18 alatt nem csinálják ezt a műtétet így a binderrel kell beérnem. Szerintetek hogyan beszéljek anyámnak erről?

2020. dec. 5. 14:21
 71/123 anonim ***** válasza:
55%
Engem nem érdekel, viszont fontosnak tartom felhívni a figyelmet arra, hogy a nemi átalakító műtétek valójában csonkolások. Te magad írtad valamely korábbi hszedben, hogy csúnya lenne az alkarod, ha péniszt műttetnél magadra. Nos, igen, ezért is van, hogy linkelhetsz bármilyen jól sikerültnek tűnő transzot, a nemi átalakításnak még nincs normális orvostudományi megoldása. Lehet dobálni az ilyen kommentekre a nulla pontokat, sajnos attól még tény marad.
2020. dec. 5. 20:15
 72/123 anonim ***** válasza:
74%
Én meleg pasiként mondhatni érintett vagyok a témában. Továbbra is állítom, hogy ha meglátnám a puncidat, vagy az öt centis lötyögő odavarrt műpéniszt, sikítva kirohannék a világból.
2020. dec. 5. 20:25
 73/123 A kérdező kommentje:

Egyébként nem lehetne rátérni a kérdés eredeti témájára?

Azt nem tudom megcsinálni, hogy leszarom mert ő is leszar engem mert ez nem teljesen így van. Ő nem akar tudomást szerezni arról, hogy én fiúnak érzem magamat. A bátyám új barátnőjének pl azokat a képeket mutogatta amin tavaj vagy tavaj elött (már nem emlékszem) koszorús lány voltam. Csak azt nem tudja, hogy utána hetekig a depresszió kerülgetett és utáltam magamat és ugye az után kezdtem el a valós válozást, hogy fiúsan kezdtem el öltözködni és levagattam a hajamat és stb. De azt tudom hogy szeret mert néha megpuszil vagy átölel csak én ezt nem annyira szeretem. Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan tudnék vele leülni és megbeszélni azt hogy én bindert szeretnék. Amikor elmondtam, hogy transz vagyok akkor előkerült a mellműtét téma és azt mondta, hogy csak azt ne. Idővel lehet, hogy megbékél de én szeretném, hogy átbeszéljük a dolgokat és megengedje a bindert mert az sokkal egészségesebb mint fáslizni. De a fáslizásról meg nem szeretnék vele beszélni.

2020. dec. 5. 20:36
 74/123 anonim ***** válasza:
61%

Ha azt hiszed úgy fogsz kinézni mint egy photoshoppolt, pózoló modell, akkor tényleg a fejedben van a baj.

És még nem válaszoltál arra, hogy miből akarod mindezt finanszírozni? Hisz azt írod amint 18 leszel már intézed is. Honnan lesznek millióid 18 évesen?

2020. dec. 5. 20:46
 75/123 anonim ***** válasza:
66%

Szegény anyád

Alapból nincs bajom az olyan emberekkel akik nem heteróak de ez a félig nő félig férfi akarok lenne ez azért ritka nagy f.szság már ne haragudj

Nem tűnt még fel hogy ilyen NEM LÉTEZIK? Valaki vagy férfi vagy nő

Férfinek érzed magad? Oké operáltasd át magad ha neked ez kell

De attól nem leszel férfi hogy eltávolítattod a melleidet

Na meg honnan szereznél milliókat? Anyád finanszírozná?

A másik a férfi párod lenne

Ki az az agyament de komolyan aki felülről férfit alulról nőt akar? Valami nyakatekert agybeteg biszexuális de ennyire nem lehet beteg egy ember

Ja,de.

2020. dec. 5. 20:50
 76/123 anonim ***** válasza:
81%
Most komolyan baszki annyit nem tudsz megcsinálni, hogy elmész, megveszed/ csomagpontra rendeled, és amikor ki kell mosni, kimosod (akár kézzel a mosdóban) és kiteríted a szobádban???
2020. dec. 5. 20:51
 77/123 A kérdező kommentje:

1. Tudom hogy valamilyen szinten photoshoppolt de amúgy nem photoshoppolt transznemű férfiak is vannak akik nagyon jól néznek ki szerintem.

2. Az, hogy nekem miből lesz rá pénzem az ne érdekeljen téged és nem annyira drága mint gondolod.

3. Kérlek szepen térjünk már az eredeti témára

#76 nem tudom csomagpontra rendelni másrész a szüleim folyton bemászkálnak a szobámba mert az én szekrényembe van az ők fehérnemüjük és észrevennék.

2020. dec. 5. 20:54
 78/123 anonim ***** válasza:
80%

Mi az, hogy nem tudod csomagpontra rendelni? Akkor megrendeled házhoz és ha anyád rákérdez, akkor azt mondod, hogy sport melltartó.

"én szekrényembe van az ők fehérneműjük és észrevennék."

Uram irgalmazz! Akkor beteszed a nadrágjaid közé, ágyad alá, fiókba. Ennyire életképtelen nem lehetsz.

2020. dec. 5. 20:59
 79/123 A kérdező kommentje:
Hazhoz nem tudom rendelni mert nem vagyok itthon délelött és postára azert nem mert apám ott dolgozik. Értem, hogy titkolózzak csak nem tudok. Illetve az árából rájönnének, hogy ez nem csak egy sportmeltartó mert az nem ilyen drága
2020. dec. 5. 21:13
 80/123 anonim ***** válasza:
89%
Foxpost?? Személyes átvétel valamelyik csomagponton? Írj megjegyzésként a rendeléshez hogy délután hozzák? Nem megoldhatatlan
2020. dec. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!