Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék bindert?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok azaz lánynak születtem de a megélési nemem és aminek érzem magam az a fiú. Anyának már elmondtam de szerintem nem nagyon fogta fel vagy nem nagyon akarja felfogni. Én utálom a melleimet és az utóbbi időben fáslizni is szoktam. Tudom, hogy nem a legegészségesebb de ilyenkor lelkileg egy fokkal jobban érzem magam és inkább a lelki egyensúly legyen meg és ne a testi. Szeretnék bindert mert az egyenletesen leszorítja a mellemet és nem csúszkál. Anyámnak szeretném mondani mert ha titokba rendelnék akkor egy idő után úgy is megtudná és valahogy mosni is kell. Ha elmúlok 18 akkor persze egyből elkezdem intézni a papírokat, hogy meglehessen a melműtétem és ne legyen mellem de ugye 18 alatt nem csinálják ezt a műtétet így a binderrel kell beérnem. Szerintetek hogyan beszéljek anyámnak erről?

2020. dec. 5. 14:21
 81/123 anonim ***** válasza:
80%
Van olyan sport melltartó ami van egy 10ezres ha márkásat veszel vagy azt mondod 2-3 dbot vettél
2020. dec. 5. 21:20
 82/123 anonim ***** válasza:
82%

Akkor a szomszédos falu/kisváros CSOMAGPONTJÁRA nem a postára, CSOMAGPONTRA rendeled, és átmész érte.

Komolyan, ha azt nem tudod megmondani faarccal anyádéknak, hogy rendelsz magadnak egy "sportmelltartót", akkor azt hogy fogod közölni, hogy lecsapatod a melleid, félig férfi félig nő leszel, azért, hogy férfiakkal legyél továbbra is?

2020. dec. 5. 21:24
 83/123 anonim ***** válasza:
86%
Kamu az egész, valami hulye tini itt röhög azon h hányan ráugrottak a gumicsontjára.
2020. dec. 5. 22:01
 84/123 anonim ***** válasza:
97%

"én az az ember vagyok aki kiáll a szoba közepére és kiáll saját magáért és ha kell foggal körömmel kaparja a falat"

Ezt írtad korábban. Jó nagy a pofád ahhoz képest, hogy egy szaros csomagot sem tudsz megrendelni.

2020. dec. 5. 22:54
 85/123 anonim ***** válasza:
88%
84-es, ezen felsírtam:D
2020. dec. 5. 23:01
 86/123 anonim ***** válasza:
47%

A #19-ben írtad: "Én nem fogadom el és egyszer teljes értékű férfi leszek."

Na most a későbbiek fényében ez nem kicsit nonszensz. Teljes értékű férfi az, akinek működőképes farka van és csajokat dug (elnézést a meleg férfiaktól, de ez itt most egy elég speciális eset), nem pedig valamiféle hibridet.

Tényleg ilyen akarsz lenni? [link]

2020. dec. 5. 23:29
 87/123 A kérdező kommentje:
#86 na azon én is kibuktam, hogy a pali szült egy gyereket. Amúgy létezik óvszer a világon
2020. dec. 6. 00:01
 88/123 anonim ***** válasza:
85%

"Amúgy létezik óvszer a világon"

Tehát teljes értékű meleg férfi leszel, akinek a segge helyett a punciját fogják dugni. Értem.

2020. dec. 6. 00:07
 89/123 anonim ***** válasza:
44%

Az az álmod sem valós, hogy majd a tengerparton sétálva mindenki férfinak hisz. Dehogy hisznek annak. Látszani fog az az egész testalkatodon, hogy nő vagy. A csípőd vonalán, a lábad dőlésszögén, ahogy a csípődhöz csatlakozik. A felsőtesteden is.

Egyszer láttam egy külföldi csatornán riportot vagy 5-6 transzneművel. Voltak vegyesen férfinak operált nők is, meg az ellenkezője is. A hangjukról is meg lehetett AZONNAL állapítani az eredeti nemét mindegyiknek, hiába is próbált férfiasan beszélni egy átműtött nő.

2020. dec. 6. 00:09
 90/123 anonim ***** válasza:
40%

Anyád miért n em vitt pszichiáterhez, hogy a divatgenderből kigyógyítson?

Beveszitek a beteges propagandát, és tönkreteszitek a saját és a családotok életét.

2020. dec. 6. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!