Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy szeretnék bindert?

Figyelt kérdés
Transznemű vagyok azaz lánynak születtem de a megélési nemem és aminek érzem magam az a fiú. Anyának már elmondtam de szerintem nem nagyon fogta fel vagy nem nagyon akarja felfogni. Én utálom a melleimet és az utóbbi időben fáslizni is szoktam. Tudom, hogy nem a legegészségesebb de ilyenkor lelkileg egy fokkal jobban érzem magam és inkább a lelki egyensúly legyen meg és ne a testi. Szeretnék bindert mert az egyenletesen leszorítja a mellemet és nem csúszkál. Anyámnak szeretném mondani mert ha titokba rendelnék akkor egy idő után úgy is megtudná és valahogy mosni is kell. Ha elmúlok 18 akkor persze egyből elkezdem intézni a papírokat, hogy meglehessen a melműtétem és ne legyen mellem de ugye 18 alatt nem csinálják ezt a műtétet így a binderrel kell beérnem. Szerintetek hogyan beszéljek anyámnak erről?

2020. dec. 5. 14:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim ***** válasza:
11%

A genetika dönti el, hogy valaki milyen nemű.

Tönkreteheted a testedet, hagyhatod elferdíteni a lelkedet-szellemedet, de SOHA nem fog megváltozni a nemed.

Ezt jól vésd az eszedbe.

Valamint azt is, hogy A JOG ELŐTT minden ember egyenlő, de

az elferdült ember soha nem lesz EGYENRANGÚ a természet törvényei

szerint élő emberekkel.

Akármit csinál, akárhogy csinál belőle politikai cirkuszt.

Akkor sem lesz egyenrangú, mert képtelen az élet továbbadására.

Az élet célja az élet maga. Az élet továbbadása, fenntartása, megtartása.

Ezért.

2020. dec. 6. 01:41
 92/123 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, nekem kollégám volt az első hazai műtéten átesett. Ő pl öngyilkos lett.
2020. dec. 6. 05:52
 93/123 anonim ***** válasza:
75%

Én nagyon sajnállak, kérdező.

Nézd, 16-17 évesen normál lelkülettel sem tudja a többség, hogy ki is valójában. Az ember jó sokáig keresi önmagát, mit akar az élettől, az pedig egyenesen lehetetlen, hogy még kamaszkent (mert az vagy) pontosan tudja, hogy 25-30 éves korára hogyan akar élni. A hormonok már csak rátesznek egy lapáttal.

Egy csomó részletre nem gondoltál, pl a menstruációval mit kezdesz?

Ha odalent nincs alakítgatás, nőgyógyászati betegségek ugyanúgy gondot okozhatnak.

Hogy fogsz menni nőgyógyászhoz?

A leendő kapcsolatodban ki lesz a domináns?

Mert az egyáltalán nem férfias Teljes káosz uralkodik a fejedben, ezért nem akarsz pszichológust. Téged sajnos magával ragadott a beteg világ.

Az az élmény pedig nem ok, hogy koszorúslány voltál, sok egészséges nőt is kiborítana egy habos babos ruhában pózolás, mint engem is. Nekünk hagyományos esküvőnk sem volt, kiráz a hideg attól a milliőtől.

A melled elleni hadjárat oka vélhetően egész másban keresendő.

Volt már bármilyen szexuális élményed? Én valamilyen traumára tippelek, a nőiségedet csúnyán megsérthették, vagy sértésnek vetted. Nem került feldolgozásra ez a trauma, ezért akarsz megszabadulni tőlük, a puncidtol meg nem.

2020. dec. 6. 07:54
 94/123 A kérdező kommentje:
Kösz azt a kb 3 normális választ ami jött. Meg azt is kösz, hogy sokan meg se próbáltak segíteni csak belekötnek a transzneműségbe. Elég szarul vagyok így is és mostantól ezekkel a válaszokkal nem fogom magamat mérgezni. Sziasztok!
2020. dec. 6. 07:55
 95/123 anonim ***** válasza:
100%

Lászlóffy Juliannát ajánlanám. Voltam nála, nagyon kedves és sokat segített. Tájékoztatja a szülőket is. Külön erre a témára van szakosodva.

[link]

2020. dec. 6. 08:20
 96/123 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Rendelsz innen egyet és azt mondod, sportmelltarto. Szállítanak Magyarországra is

2020. dec. 6. 08:29
 97/123 anonim ***** válasza:
29%
Jól van puncis meleg fiú, egy élmény volt.
2020. dec. 6. 10:20
 98/123 anonim ***** válasza:
33%
Még annyit, hogy ne akadj ki, ha ezt a szüleid nem lesznek képesek elfogadni! Ép eszű embernek nem menne.
2020. dec. 6. 10:21
 99/123 anonim ***** válasza:
66%

#84: :-D :-D :-D

Ehhez képest még az anyja előtt se tud kiállni magáért....

LOL

2020. dec. 6. 10:44
 100/123 anonim ***** válasza:
14%

Ahogy előttem írták, a kamaszkori teljes hormon- és érzelmi zavar kavarog benne - és erre megoldásként kitalálta magának ezt az őrületet - felülve a divatgenderhullámra....

Szerintem egy elsőéves pszichológushallgató is azonnal szétszedné a teóriáját!

2020. dec. 6. 10:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!