Haza hozathatom a rendőrökkel?
#29 "Amúgy sok már rég nem szüz tinilány írkál ide vagy fiúka akik szeretik lerendezni őket, természetesen lepontozzák azokat a válaszokat, amelyek rámutatnak arra hogy egy 16 éves lánynak még semmi keresnivalója barátja ágyában minden egyes nap." - vigasztaljon a tudat, hogy én 56 éves "fiukaként" is lepontozom azonnal az efféle elmebajt.
"Tanulni kellene hogy vigye valamire, mert a tinikori szerelem elszáll, de az elpazarolt elpasikázott évek sosem jönnek vissza" - valójában a párkapcsolat legalább annyira fontos az ember életében, mint a karrier... anyámat is pont az ilyen beteg hozzáállása miatt kezdtem el megvetni többek között. A vén idióta még 80 éves korára sem volt képes megemészteni (akkor voltam én 50), hogy amit bánok, hogy kimaradt az életemből az a több csajozás és szex, és nem a büdös diploma.
Na most, ha a Kérdezőnek is az hiányzik, hogy a gyereke majd ne engedje be a kapun se 35-40 év múlva, akkor nyugodtan okoskodjon tovább...
42-es
Diploma miért akadályozott a szexben és csajozásban?
Pont hogy segítenie kellett volna a késöbbiekben....
#43, tudod, az embernek 24 órából áll a mapja, és ha valamire áldoz időt-energiát, akkor másra kevesebb marad.
"Pont hogy segítenie kellett volna a késöbbiekben...." - attól függ, hogy miben... olyan partner megszerzésében valszeg tényleg, aki apukát keres a jövendő családalapítási terveihez, és ezért szempont neki az eltartó-képesség... na de én nem erről beszélek... hanem a haverok-buli-fantáról... amiből az a közhiedelem, hogy diploma utáni korban az ember már "kiöregedett, neki már a családalapítással kellene foglalkoznia"
44
Nem kellett volna azzal foglalkozni hogy mit gondolnak mások, ismerek 40-eseket akik úgy buliznak mint a fiatalok ez inkább személyiség kérdése. Ha akartad volna megtehetted volna, jó kereset nélkül meg nincs normális családi élet sem.
"Ha akartad volna megtehetted volna" tizenéves koromban? Hát persze, ha nem ver a sors hasonló felfogású anyával, mint itt a Kérdező... egyébként nem kell félteni, aztán 33 évesen összejöttem egy 17 éves lánnyal, akivel egy év után össze is költöztünk.
" jó kereset nélkül meg nincs normális családi élet sem." - ezzel abszolút nem értek egyet, ez a rohadt kapitalizmus "igazsága", nem az enyém:) Voltaképpen akkor volt a legakítvabb a szerelmi életem, amikor munkanélküliként a dekket szedtem fel a járda mellől, hogy legyen mire rágyújtanom... az egy nagy tévhit, hogy a csajozáshoz lóvé kell... valójában jól megválasztott közeg kell hozzá, meg hogy az ember önmagát adja, ne "társadalmilag elvárt" szerepet játszon.
Ezt a kamu kérdést.
Fordítsuk meg, úgy reálisabb:
"16 vagyok, hazahozathatnak a rendőrökkel a szüleim?"
És a válaszom: igen
Akkor tulajdonképpen a lehető legjobban alakult az életed, lett egy diplomád anyádnak köszönhetően, felszedtél vele egy fiatal lányt az életszinvonallal amit a diplomás munkádnak köszönhetően tudtál biztosítani.
Pár év bulizást áldoztál be 50+ év jólétért és fiatal lányokért, szerintem megérte
#48 "hogy amit bánok, hogy _kimaradt az életemből_ az a több csajozás és szex, és nem a büdös diploma." Miért, gondolod, hogy rám tudta kényszerteni az értékrendjét a nyomoronc? Ő fúrta, ami nekem lett volna fontos, én meg szabotáltam, ami neki. És ez pont így volt jó, azt gondolom. És újra, amikor "felszedtem", akkor munkanélküli voltam és "a dekket szedtem fel a járda mellől."
"Pár év bulizást áldoztál be 50+ év jólétért és fiatal lányokért, szerintem megérte" - nem, nem érte volna meg... a fenének sem kell olyan "love" ami a karrier és az egzisztencia ordas mocskáról szól, amiben nem pasiként, hanem ATM-ként vagyok jelen...voltaképpen pont az jó és általában pótolhatatlan a tizenéves kapcsolatokban, hogy azok még általában nem ilyenek.
Ha az anyám rám tudta volna eröltetni a saját hülyeségét, akkor ma a világtól megkeseredett incelek táborát erősíteném nagy eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!