Haza hozathatom a rendőrökkel?
Savlekötő hogy képzeled, a 18.születésnapján honnan lesz annyi pénze hogy kifizessen 2-3 havi kauciót+havidíjat, ami alapból fél millió forint körüli induló? Bútorozott albérlet esetén jelentősen drágább a havi díj, bútorozatlan esetén minimum ágyat, szekrény,konyhaszekrényt,hűtőt,gáztűzhelyt,étkezőasztalt kell vennie. Ami a másik félmillió. De az albérletárak is bőven 100 ezer felett vannak plusz a számlák. Egy kis albérlethez is 500ezer-1millió kell megindulni+ egy stabil, jól fizető munkahely. Merthogy az "egyetem melletti munkából" ezt nem lehet kifizetni, sőt, abból se nagyon ha a 18 éves elmegy teljes időben dolgozni, gyárba,pincérkedni, stb. Egy átlag minimálbéres fizetés vagy elég se lenne vagy ilyen 10-20ezerek maradnának neki havonta.De ha bevállalja hogy havi 20ezer kajapénzből gazdálkodik akkor is a kauciót/bútorok árát elő kellene teremtenie. Ha összeáll lakótársként valakivel az a valaki bármikor dobbanthat és akkor ő is az utcára kerül,(akiket eddig hallottam lamótársakat 2-3 hónapon belül az egyik vagy meggondolta magát és hazament vagy összejött valakivel és elköltözött stb). de persze nem egyszerű lakótársat se keresni, lehet fél évbe is beletelik, addig mit csinál a 18 éves? Lakáshitelhez önerő kell.
Szóval amit leírsz az egy dedós szintű fenyegetés amiből lejön, hogy 15-16 éves taknyos vagy aki azt hiszi 18 évesen spanyolviaszkot fog szrni. Hát nem. És ez nem a szülőnek lesz büntetés, a szülőről csak lemegy egy teher. A gyerek meg elmegy, aztán 2 nap múlva a rendőrök fogják visszahozni, mert még buszra sem lesz pénze és sírva fogja csókolgatni az anyja lábát egy tányér ételért.
Nekem régebben nagyon sokszor mondták ezt, hogy ha elmegyek rendőrség lesz. Mindig elmentem. 😅
Én nem tudom milyen a barátja. Biztonságban van vele? Miért nem engeded neki?
Öööö.... ez valami teszt akar lenni...??
Ennek a kérdésnek az ellentétpárja?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Jó estét! Belegondolt,hogy ön milyen is volt tiniként? Vagy esetleg foglalkozott elegett a lányával?
Vagy esetleg kalitkába zárja?
Lehet felháborító amiket kérdezek,de mindennek oka van. Tény lehet,hogy neveletlen egy kicsit de ha belegondol ön szúrta el . Másrészt boldognak kéne lennie,hogy a barátjához megy és tudja hol van minthogy azt se tudja él e vagy esetleg már nem.
Higgye el engem kalitkába zár ag apám és a nevelő anyám. Miközbe a nevelő anyámnak még beleszólása se lehetne a dolgokba bizonyos okok miatt.. de van valami ok ami kiváltja kiváltotta a lányából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!