Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudok végre leszakad...

Miért nem tudok végre leszakadni róluk?

Figyelt kérdés

Egy nagyon toxikus és sötét gyermekkorom volt. Alkoholista szülők, családon belüli bántalmazások, illetve szinte minden amit csak eltudtok képzelni. Mai napig velük élek, de nincs motivációm eljönni. 1. Nincs hova, 2. Nincs miből. 19 éves vagyok, lány.

Régen drogoztam, ittam én is és a mai napig dohányzom. Sokszor szexeltem pénzért, hogy legyen pénzem cipőre az iskolába, ételre, illetve meleg ruhára. Nagyjából 12 évesen kezdtem.Az egész ami itthon folyt, 7 pecsétes titok volt. A prostitució a mai napig. Beleragadtam ebbe az ördögi körbe, később már a drogra, piára, cigire kellett a pénz. Természetesen a szüleimet nem érdekelte sem a jóllétem, sem a prostitúcióm. Mai napig ezzel foglalkozom, bár nem tudom még beosztani a pénzt, mert mindig valami h*lyeségre költöm. Eljutottunk arra a pontra, hogy ebből él az egész család. Mármint az én pénzemből. Nem látom a kiutat. Azt ne írjátok, hogy haljak meg. Sajnos az nem megy. Próbáltam de nem jött össze még. Azt hiszem szeretem a szüleimet.

2020. okt. 15. 18:23
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
74%

Ha gyárba dolgoznal,azt sem szeretnéd.

Hidd el nekem.

Voltam mindkét oldalon. Ha sikerült egy jó vendégkört kialakítanod, az nagyon jó.

Az a baj, hogy nincs célod, nincs dolgod.

Jársz kondizni?

Nézd szidják ezt a munkát, de ha te a fejedben rendet teszel, megvannak a bevált kuncsaftjaid, akkor semmivel nem fogsz ennyit keresni, viszont az idő telik.

Legyen egy célod.

Most menj keress egy albit.

Simán kifzeted.

Az legyen az első.

Ott a környéken, hogy a tesoid tudjanak menni hozzád.

2020. okt. 16. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!