Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudok végre leszakad...

Miért nem tudok végre leszakadni róluk?

Figyelt kérdés

Egy nagyon toxikus és sötét gyermekkorom volt. Alkoholista szülők, családon belüli bántalmazások, illetve szinte minden amit csak eltudtok képzelni. Mai napig velük élek, de nincs motivációm eljönni. 1. Nincs hova, 2. Nincs miből. 19 éves vagyok, lány.

Régen drogoztam, ittam én is és a mai napig dohányzom. Sokszor szexeltem pénzért, hogy legyen pénzem cipőre az iskolába, ételre, illetve meleg ruhára. Nagyjából 12 évesen kezdtem.Az egész ami itthon folyt, 7 pecsétes titok volt. A prostitució a mai napig. Beleragadtam ebbe az ördögi körbe, később már a drogra, piára, cigire kellett a pénz. Természetesen a szüleimet nem érdekelte sem a jóllétem, sem a prostitúcióm. Mai napig ezzel foglalkozom, bár nem tudom még beosztani a pénzt, mert mindig valami h*lyeségre költöm. Eljutottunk arra a pontra, hogy ebből él az egész család. Mármint az én pénzemből. Nem látom a kiutat. Azt ne írjátok, hogy haljak meg. Sajnos az nem megy. Próbáltam de nem jött össze még. Azt hiszem szeretem a szüleimet.

2020. okt. 15. 18:23
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
10-es! Nincs szívem itt hagyni őket , tudom stikkes hozzáállás, de valamiért még mindig szeretem őket. Az a baj, hogy csak én segíthetek nekik. :( Ha én nem vagyok veluk nem tudom mi lesz.
2020. okt. 15. 19:28
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

De ők nem érdemelnek szeretetet.

Egyébként majd ők eltartják magukat,megemelik a seggüket és elfáradnak dolgozni.

Vagy van fiatalabb testvéred?

Mert ha van,akkor megértem.

2020. okt. 15. 19:31
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekkori önmagadat nem sajnálod, amiken keresztül kellett mennie miattuk annak az akkor még ártatlan kislánynak?

Nem bánt hogy most is nagyívből letojják hogy minek teszed ki magad nap mint nap, amíg viszed a pénzt piára?

Magadat kell az első helyre tenned, mert ők is saját magukat teszik az első helyre. Egy ilyen környezetben nincs összetartás és szeretet, ne akarj az árral szemben úszni mert saját magadat hátráltatod vele.

2020. okt. 15. 19:32
 14/31 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz ez. Van sajnos két húgom. Őket sosem szeretném elveszíteni. Nagyon remélem ők sosem lesznek olyanok mint, én. :((((
2020. okt. 15. 19:35
 15/31 A kérdező kommentje:
Mármint nem sajnos , mert szeretem őket, de jobbat érdemelnének. Ha egyszer kitudom magamat váltani otthonról, akkor szeretném a testvéreimet magamhoz venni.
2020. okt. 15. 19:36
 16/31 A kérdező kommentje:
Annyit tudok tenni a testvéreimért jelenleg, hogy elviszem őket délutánonként kikapcsolódni, már csak aludni járnak haza, leginkább velem vannak. Én hajnalban, illetve délelőtt “dolgozom” . Ők szerencsére erről nem tudnak.
2020. okt. 15. 19:38
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek?
2020. okt. 15. 19:39
 18/31 A kérdező kommentje:
9 , 14
2020. okt. 15. 19:43
 19/31 anonim ***** válasza:
23%

Fogd fel úgy, hogy van egy jól fizető melód.

Naponta mennyit szedsz össze?

2020. okt. 15. 20:16
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Iratkozz be suliba és érettségizz le. Ha sikerül, akkor csinálj meg valami okj tanfolyamot, ami érdekel. Szerezz képesítést. Ezek hosszútávú tervek, nem megy egyik napról a másikra, viszont ez lehetőséget is ad arra, hogy tudatosan készülj a tanulásra.

Nyiss egy bankszámlát amire rendszeresen félre teszel pénzt, és abból nem veszel ki bármi hülyeség is jut eszedbe.

Azt mondanom sem kell, hogy itt most magaddal kell törődnöd, ez legyen a legnagyobb motivációd. 19 évesen még van lehetőséged normális életet kezdeni és úgy látom nem vagy buta hozzá. A szüleidet szereted, nincs azzal semmi gond. De be kell látnod, hogy rajtad élősködnek, hiszen eddig sem tartottak el, és most még a te pénzedet is elszedik. itt az ideje hogy eltartsák magukat, te meg éld az életed.

2020. okt. 15. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!