Mit csináljak ha úgy érzem a szüleim lehúznak? Szeretnék, de sajnos nem tudok leszakadni róluk
szedd össze magad, ne legyél lúzer
mêgis miért hiszel jobban a szüleidnek mint magadnak?
Mennyi idős vagy?
Van munkád és kereseted annyi, hogy abból megélhess?
"vagy megölnének"
Ez marhaság! - ha minden gyereket megölnének, akik elköltöztek szüleiktől, te sem lennél, vagy szüleid is szülikkel élnének.
.
"Szeretnék"...
Ez kevés, amíg nem tudsz AKARNI, nem tudsz leszakadni tőlük.
Persze, jól gondold meg és mérjed fel helyzeted, nehogy kis idő múlva nekik legyen igazuk!
Párom és az anyja helyzete detto ugyanez volt. Anyukájának meggyőződése volt hogy a pici fiacskája semmire sem menne nélküle. Laktam náluk pár hónapot, egy idő után átláttam mi történik. Teljesen lerombolta a fia önbizalmát, nem csak ő, de a testvérei is. Mikor az anyuka fülébe jutott, hogy idővel külön szeretnénk költözni és a saját lábunkra állni, hisztizni kezdett, hogy miből élnénk meg, én nem is tudok főzni, nem tudnánk fenntartani egy háztartást és a többi és a többi. Mikor sikerült végre albérletbe mennünk még magyarázta páromnak egy darabig, hogy pár hónap múlva úgyis sírva menekül majd vissza hozzá. Később mikor kezdte átlátni, hogy elvesztette a csatát, már csak annyit szajkózott, hogy jobban járnánk ha nála laknánk.
Ma már ezt sem mondja, úgy látom tudomásul vette a helyzetet.
Semmiért sem cserélnénk el a függetlenséget, hidd el neked is jót tenne.
"Azóta tudom hogy az élet nem a bűnösöket bűnteti"
Valóban nem a bűnösöket bünteti.
Hanem a gyávákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!