Segitség! Anyám nem hagy élni sajnos cukorbeteg vagyok mit tegyek?
Azért nem neged csajozni, mert cukorbeteg vagy?
A kettőnek mi köze egymáshoz?
Milyen szintü a cukorbetegséged? Nekem volt ismerősöm, aki napontatöbbször is szúrta magát mert alapból 20-as volt a szintje. Dehát ő ettől jött-ment.. Ennyire nem nézhet anyád életképtelennek!
Ne legyél már ennyire életképtelen, már általános iskolában volt cukorbeteg osztálytársam, azon se lógott ott az anyja, csak az első pár hétben, a koliban is ismerek valakit, aki cukorbeteg, vele se lakik ott az anyja.
Most rákerestem az ápolási díjra, azt írják, 18 év fölött csak súlyosan fogyatékosok ápolói kaphatják meg. Na már most döntsd el, hogy te az vagy-e.
A húgom kilencéves kora óta inzulinos cukorbeteg, és az elejétől fogva saját magát injekciózza. Nem hiszem, hogy egy 18 éves ember ne tudná megcsinálni magának.
Viszont mielőtt "csajozni" akarnál, inkább tanulj meg fogalmazni és központozni, mert legalább tízszer el kellett ezt olvasnom, mire nagyjából sikerült értelmeznem.
1) erősen kétlem, hogy tudnál csajozni
2) anyád ingyenélő, és félti a pénzt amit kap érted
de ha megoldás kell, mondd meg anyádnak, hogy megszakíttatod az ápolási díjat és akkor tuti elenged oda, ahova menni akarsz.
Te magad írod, hogy 18 éves létedre arra nem vagy képes, hogy beadd magadnak az inzulint.
Pedig az életed függ tőle!
Ami azt illeti, tényleg gyámoltalan vagy! Előbb szedd össze magad, élj, mint egy normális fiú és utána mehetsz csajozni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!