Mit jelent ez? Inzulin indexű dizájner szénhidrát . Cukorbeteg vagyok és sajnos nemtudom, hogy használhatom-e.
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 21:21
1/3 anonim válasza:
GreenTea
Milyen kiegészítő ez pontosan?
2/3 anonim válasza:
Volumass-nál találtam, h:
Kérdés (2010. 09. 17.)
Szia! Inzulinnal kezelt cukorbetegek is szedhetik a készítményt? Vagy ha nem tudnál ajánlani vmi mást?
Válaszodat előre is köszönöm.
Válasz (2010. 11. 9.)
Semmiképp sem, semelyik tömegnövelőt nem szedheted, ellenben fehérjeporokat minden további nélkül használhatsz!
3/3 anonim válasza:
GreenTea
Tudom hol olvastad ezt. Ezt a Palatinose-nál írják.
Tessék egy írás róla: [link]
Egyébként ha a Jumbonál olvastad, amit valószínűnek tartok, akkor azt nem igazán kéne használnod, mert jó adag dextrózt és fruktózt is tartalmaz. Magával a szénhidráttal nincs baj a cukorbetegeknél. Nekik is kell CH. A minőségére viszont figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!