Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segitség! Anyám nem hagy élni...

Segitség! Anyám nem hagy élni sajnos cukorbeteg vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
igy nem csajozhatok 18 éves vagyok, nem járok bulizni meg ilyenek, kevés barátaim vannak nem voltam soha csajal sem már, beszéltem anyámal hogy csajt szeretnék nem enged még egyedül sem pedig ugy tudnék csajt felszedni de nem enged mert cukorbeteg vagyok és anyám szerint nem tudok vigyázni magamra 1 2 orát sem, anyámal megyek mindenhová egyedül nem enged 1 2 orára sem pedig tudnék magamra vigyázni de nem érti meg, igy hogy csajozjak? megmondtam egyszer anyámnak hogy csajozni szeretnék és engedjen el egyedül de nem érti meg álandoan azt mondja hogy ha elmenék egyedül, és ha bármi történik velem akkor börtönbe kerülne az anyám mert ápolási dijon van az anyám velem mert engem ápol a betegségemel mert én magam nem tudom magamat mert nem tudom magam injekciózni pedig azt tudom ha lemegy a vércukrom akkor azt tudom kezelni igy elengedhet 1 2 orára de nem érti meg az anyám.

2016. nov. 30. 16:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#18!Pontosan!
2016. nov. 30. 22:49
 22/25 A kérdező kommentje:
az igaz hogy nem tudom magam kezelni injekciózni de mérni tudnám magam igy eltudnák menni 1 2 orára de anyám nem érti meg
2016. dec. 1. 11:03
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem kérj anyádtól karácsonyra 2 qrvát.

Aztán húsvétra is.

A csajozást meg addig felejtsd el, míg saját magadat képtelen vagy szúrni, ami egy cukorbeteg esetében alap és létszükséglet.

Feltehetőleg nem a szúrás okoz problémát, hiszen a méréshez is szúrni kell, hanem a megfelelő inzulinmennyiség beállítása.

Ez nagy baj!

Gondolod, hogy épelméjű lány, nő, csaj szóba állna veled, míg ennyire értelmetlen és életképtelen vagy?

2016. dec. 1. 11:14
 24/25 anonim ***** válasza:
62%

Kislányom 2. osztályos, van egy súlyos cukorbeteg osztálytársa, naponta többször méri magát, és ha kell saját magánka be adja a szurit. 8ÉVES ÉRTED?????? Nem 18. Iskolába akkor hogyan jársz? Vagy nem értem a kérdést.

Ha anyukád nevelt ilyen életképtelenre, nagyon sajnállak, de akkor is állj a sarkadra, menj el a házi orvosodhoz EGYEDÜL, és kérd meg, hogy mutassa meg, hogyan kell beadni a szurit, mikor kell, stb. Ha már tudod, akkor mondd anyukádnak, hogy kezdjen el munkát keresni, mert az ápolásit már nem kaphatja így sem sokáig, mert az csalás, ha betöltöd a 18-at. Ha ezek után sem hagy békén, akkor sajnos meg kell várnod, míg el tudsz költözni.

2016. dec. 2. 09:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Ugyszint cukorbeteg vagyok (1-es tipusú) ugyhogy inzulint kell szurjam magamba 12 éves korom óta most 17 vagyok és mindig is lazàn mentem mindenfelé egyedül igaz szüleim tudjàk , hogy a betegségem tudom kezelni és kordàban tartani ìgy nem félnek . Anyukàd az àpolàsit félti .

Te meg nőlj fel és a betegséged tanuld meg kezelni .

Én a kezdetek óta magamnak mérem a vécukrom és az inzulinz is magammnak adom azaz a betegségemet magam kezelem . Van amikor szépen kajàt viszek magammal meg mindent amit kell és majdnem egész nap nem vagyok itthon szüleim mind a ketten majdnem egész nap dolgoznak így aokszor vagyok egyedül itthon ugyhogy alapbol kénytelen lennék magam meg oladni a dolgokat , na meg alapbol a sajàt dolgaikat jobban szeretem magam meg oldani azaz nem kell se szolni se semmi hogy ekkor meg ekkor meg mértem e a vércukrom , mindent tudom hogy mit mikor kell és annyi csinàlom amit kell , de az élet nem àllt meg ettől , ugyan ugy sportolok mint màsok csak annyi hogy figyelnem kell a vércukromat , meg minden időben meg van szabva hogy mikor mit kell csinàlnom pl 13:30 2 egység inzulin meg ilyenek azaz 12 éves korom óta szabàlyokhoz van kötve az életem , de meg oldom ahogy kell .

Amugy csomo falyta vécukormérő van màr , nekem freestyle libere van , a karomon van egy érzékelő egy tű ami àlltal méri a vércukrom benn van a karomban ez a szenzor és csak hozzà kell a mérőt érintenem és màr irja is a vércukor szintem igaz a szenzort heti szintenten cserélni kell és màshova rakni az ujat , na meg csomo vércukormérőn be lehet àllitani egy jelzést hogy mikor jelezzen hogy mérd meg a cukrod .

Nem atomfizika a cukorbetegség , csak fel kel hozzà nőni .

Anyukàd meg lehet nem akar munkahelyre menni mekozni azt marad veled àpolàsin .

2017. nov. 3. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!