Segitség! Anyám nem hagy élni sajnos cukorbeteg vagyok mit tegyek?
Kedves Platypus 100 %-ig egyetértek veled.
Nem akarlak bántani Kérdező, de amikor olvastalak, határozottan azt volt az érzésem, hogy egy szellemi fogyatékossal állok szembe.
Én cukorbeteg vagyok, 5 perc alatt megtanultam magam szúrni.
Te miért nem?
Csak félve merem megkérdezni, hogy mi lesz veled, ha anyád meghal?
Először ezt gyakorold, aztán ha jól megy, akkor a zsebedben egy zacskó szőlőcukorral indulhatsz csajozni.
Egyébként a legrosszabb esetben napi 4x kell szúrni, azaz 5 óránként.(én is ezt teszem)
Anyád beadja az inzulinodat, akkor 5 órád van a következőig, ezalatt csajozhatsz.
A helyében én sem engednélek el,mert látszik az értelmi színvonalad nem túl magas,nem tudsz normálisan fogalmazni,helyesen írni.Gondolom fél attól is,hogy így besikerül neki egy zabigyerek-féle unoka,és megértem,hogy nem kell neki ilyesmi,elég lehet a gondja veled.
Egyébként 21 vagyok,nem 50 körüli,de pontozz csak le nyugodtan,mert leírtam az igazságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!