Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudok végre leszakad...

Miért nem tudok végre leszakadni róluk?

Figyelt kérdés

Egy nagyon toxikus és sötét gyermekkorom volt. Alkoholista szülők, családon belüli bántalmazások, illetve szinte minden amit csak eltudtok képzelni. Mai napig velük élek, de nincs motivációm eljönni. 1. Nincs hova, 2. Nincs miből. 19 éves vagyok, lány.

Régen drogoztam, ittam én is és a mai napig dohányzom. Sokszor szexeltem pénzért, hogy legyen pénzem cipőre az iskolába, ételre, illetve meleg ruhára. Nagyjából 12 évesen kezdtem.Az egész ami itthon folyt, 7 pecsétes titok volt. A prostitució a mai napig. Beleragadtam ebbe az ördögi körbe, később már a drogra, piára, cigire kellett a pénz. Természetesen a szüleimet nem érdekelte sem a jóllétem, sem a prostitúcióm. Mai napig ezzel foglalkozom, bár nem tudom még beosztani a pénzt, mert mindig valami h*lyeségre költöm. Eljutottunk arra a pontra, hogy ebből él az egész család. Mármint az én pénzemből. Nem látom a kiutat. Azt ne írjátok, hogy haljak meg. Sajnos az nem megy. Próbáltam de nem jött össze még. Azt hiszem szeretem a szüleimet.

2020. okt. 15. 18:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert neked ez így kényelmes... Aki változtatni akar az életén, az megmozdul.

A szüleid előtted is éltek, utánad is fognak, ha elköltözöl onnan... Nem is értem, hogy gondolod, hogy majd te tartod el őket egész életükben, amikor ilyen szinten gerinctelenül viselkednek veled...

Van egyáltalán félrerakott pénzed?

2020. okt. 16. 11:09
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem igazán. 40 ezer nem sokra elég.
2020. okt. 16. 11:17
 23/31 anonim ***** válasza:
Prostitúcióból két nap alatt meg tudod keresni egy albérlet havidíját.
2020. okt. 16. 11:19
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom két hét alatt megkeresni. Napi 1-2 vendéget fogadok. Pontosítva utazom hozzá. Nálam nem lehet. Hajnaltól , délig dolgozom. Válogatok, csak diszkrét és nem alkudozó emberrel állok le. Higinéiai elvárásaim vannak. Egy nap kb.40 ezret keresek ha két embert fogadok. Heti 3-5 napot dolgozom. Nem volt egyszerű a kört kialakítani, sok a megbízhatatlan, igénytelen ember. Annyira nem megy jól az üzlet. Mostanában már nem sok életkedvem van hozzá. Igyekszem azért rávenni magamat, mert kell a pénz.
2020. okt. 16. 11:38
 25/31 kovpet ***** válasza:
100%
Napi 40 és heti 3-5 nap és nem megy jól az üzlet meg egynapi kereset az összes megtakarításod? A gond az, hogy nem tudsz bánni a pénzzel. Nagyon nem.
2020. okt. 16. 11:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Napi 40.000 Ft az nem olyan rossz pénz ám, ha nem költenèd el felesleges dolgokra. Nem szép, hogy ilyet írok, de hazudd anyádéknak, hogy nincs egy forintod sem, és költözz el, persze ha csak valóban akarsz változtatni a helyzeteden. Sajnos a volt párom anyja és az élettársa ugyan ilyen, a mi kapcsolatunk ezért ment tönkre. 29 évesen odáig jutott, hogy kifizette a rengeteg tartozást, amit az az ösztönlény felhalmozott, plusz kivásárolta az örökséget, hogy a végrehajtások ne vigyék el még a házukat is. Ha anyádék annyira szeretnének, mint amennyire sajnos nem, nem tennék ezt veled. Menj el minél előbb, szerezz egy normális bejelentett munkát (a prostitúciót ha akarod folytasd mellette) és vedd magadhoz a hugaidat. Ez az egyetlen esélyetek.
2020. okt. 16. 11:58
 27/31 anonim ***** válasza:
50%

Még ha Budapesten élsz, akkor is fedezi egyheti béred az albit. Ha vidéken, akkor két napi is.

A jelenlegi helyzetből csak akkor nem tudsz kitörni, ha nem akarsz.

Más 140ezerből tartja el a családját, és megoldja. Neked ez 3-4 napi béred. Ha akarsz, változtatsz. Ennyi pénzből lehet változtatni, nagyon is. Csak rajtad múlik hogy mit ítélsz fontosabbnak kifizetni abból a rengeteg pénzből. Vagy megveszed a kétszáztizenharmadik cuki felsőt vagy illatgyertyát vagy szempillaspirált vagy akármit, vagy albérletre költöd, és gyökeresen megváltoztatod belőle az életed.

2020. okt. 16. 12:13
 28/31 anonim ***** válasza:
50%

Heti 150 ezerből, azért sok dologra futná.

Simán élhetnel albérletbe is.

Van autód?

2020. okt. 16. 13:09
 29/31 A kérdező kommentje:
Az a baj már egyre nehezebben megy. Nem tudom, hogy írjam le, de szerintem kezdek kiégni és már nem megy úgy ahogy régen. Annó napi 8-10 ember belefért, erre ment az egésznapom, rugalmasabb és motiváltabb voltam. Most meg már annyira nem hoz lázba egy húszezres vagy akármennyi. Valaki mintha írta volna könnyen jött pénz könnyen megy. Ez nagyon igaz, számomra sosem volt értéke ennek a fecninek. Annyit tudtam, hogy sok kell, mindenáron. Mindig csak az igényeimet meg a családomat tartottam szem előtt. Vettem ruhákat , telefont, mindent amit eltudtok képzelni, de ezek mellett tudtam rezsit fizetni meg minden sz@rt. Belátom nagyon nehéz megteremteni. Nem , nem szétteni a lábát az embernek. Hanem lelkileg elviselni ami ezzel jár. Ha nem ezt csinálnám, hanem gyár lenne akkor még ennyit sem kerestem volna. Olyan érzés, mint amikor van egy lakáshiteled és nem látod a végét. Tudod, hogy fizetned kell de nem tudod, megéled-e hogy vége legyen. Pontosan így tudnám leírni az érzelmeimet. Az a legrosszabb, hogy mélyen legbelül tudom, hogy amit csinálok azt nem szeretem.
2020. okt. 16. 13:12
 30/31 A kérdező kommentje:
Megpróbálok, mindenkinek válaszolni. Nekem nincs , apámnak van, néha kölcsön adja. Természetesen az autót is én tankolom, biztosítás, súlyadó stb. Ez is viszi a lóvét.
2020. okt. 16. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!