Miért nem tudok végre leszakadni róluk?
Egy nagyon toxikus és sötét gyermekkorom volt. Alkoholista szülők, családon belüli bántalmazások, illetve szinte minden amit csak eltudtok képzelni. Mai napig velük élek, de nincs motivációm eljönni. 1. Nincs hova, 2. Nincs miből. 19 éves vagyok, lány.
Régen drogoztam, ittam én is és a mai napig dohányzom. Sokszor szexeltem pénzért, hogy legyen pénzem cipőre az iskolába, ételre, illetve meleg ruhára. Nagyjából 12 évesen kezdtem.Az egész ami itthon folyt, 7 pecsétes titok volt. A prostitució a mai napig. Beleragadtam ebbe az ördögi körbe, később már a drogra, piára, cigire kellett a pénz. Természetesen a szüleimet nem érdekelte sem a jóllétem, sem a prostitúcióm. Mai napig ezzel foglalkozom, bár nem tudom még beosztani a pénzt, mert mindig valami h*lyeségre költöm. Eljutottunk arra a pontra, hogy ebből él az egész család. Mármint az én pénzemből. Nem látom a kiutat. Azt ne írjátok, hogy haljak meg. Sajnos az nem megy. Próbáltam de nem jött össze még. Azt hiszem szeretem a szüleimet.

Első körben rakd le a cigit és a drogot.
Nem tudom,hogy van-e érettségid,de keress egy normális munkát a végzettségedhez mérve.
"Azt ne írjátok, hogy haljak meg."
Itt mikor irtunk ilyet??

Keress valami normális melót és költözz el! Talán ha tényleg változtatni akarnál akkor nem b@sznád el állandóan azt a pénzt amit úgy ahogy megkeresel! Nem rinyáli kell a dolgok miatt hanem tenni ellenük! Fogalmam sincs suliban meddig jutottál de oda is vissza kell menni aztán go koli vagy nem tudom mi.
Mondjuk nekem ez a 12 éves korom óta dolog bűzlik de hát ki vagyok én hogy kételkedjek abban amit egy ismeretlen segítséget/tanácsot kérő ember ír.

Második vagyok!
Ezek szerint 12 évesen sokkal fejlettebb voltál mint a korodbeliek alkatílag.
Na akkor go valami suliba de valami olyanba ahonnan tudsz koliba menni. Ha meglesz az érettségid akkor meg mehet a meló keresés már ha nem akarsz egyetemre menni:D
Ha nem akarsz vissza ülni a suliba akkor meg keress valami melót. Mehetsz takarítani vagy akár gyorséttermbe is. Van még lehetőség árúfeltöltő melóra is stb...Azért ezek szerintem jobbak mint az amit most csinálsz bár bizonyára kevesebbet fizetnek

Ohh,értem.
Itt kommentszekcióban nem nagyon láttam azt,hogy "halj meg"
Nem szabad ezekkel a privátokkal foglalkozni,töröld őket,sőt írj a moderátoroknak.
Minden estre fogadd meg az 1-es válaszomat.

Jól van ezt csinálod, melletted nagyon sokan még.
Bírod csinálni?
A barátnőm okosan csinálta.
Emellett estin leérettségizett,
Letett egy kormos sulit, és ahogy elkezdte a kormozest, egyre kevesebb pasit vállalt.
Nyitott egy üzletet, már van férje gyereke.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!