Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam ki akar iratkozni az...

Fiam ki akar iratkozni az egyetemről, hogyan állítsam meg?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan rám fognak ismerni kérdésemből, igen én vagyok az. Jogilag fiatal felnőtt fiam (fejben csecsemő) harmadik éves egyetemista és belekattant az egyetembe. Elkezdett itthon őrjöngeni, zúzni mint a dúvad, hogy neki ez túl sok és nem bírja tovább, látástól vakulásik kell beadandókat írnia, a tanárok szidják a diákokat és túlterhelik őket, utálja és nem akarja tovább folytatni és emelett nincs ereje még diákmunkázni (Mekiben fog éjszakázni heti 4 napot, ez a feltétele, hogy itthon lakjon). Kilép. Ezt nem engedem neki. Nem hagyom, hogy elcsessze a jövőjét. Megállítanám, ha kell fizikai erővel, büntetésekkel, de nem hagyhatja ott. Amíg nálam lakik, az én kenyeremet eszi, addig hótziher hogy nem. Nem azért taníttattam, tartottam el, hogy egy senkiházi diploma nélküli selejtlegyen. Muszáj bent tartatnom egyetemen. Valami ötlet, hogyan világítsak be a sötét fejébe?

2020. okt. 6. 18:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/173 anonim ***** válasza:
100%

Hm, szerintem ha kevésbé pattognál, az is segítene neki.

(pszichológusok tudnak elég gázok lenni, sajnos kevés lehet a jó, aki tényleg tud segíteni)

Szeret vezetni? Gondolom a kocsinak örült, szeretné a csekket kifizetni. Döntsön ő: passzivál, dolgozik, kifizeti a csekket, és lehet, hogy megjön a kedve a diplomához is. vagy nem fizeti ki és diplomázik. Miért kell MINDEN???

Lehet nagyon sokat keresni diploma nélkül is. Nem aludni viszont nem.

(pont a programozóknál sztem a tudást kérik, nem a papírt)

2020. okt. 7. 17:58
 82/173 A kérdező kommentje:
Kap. Pesten magánban kapni fog, majd én állom neki. Úgy is megy holnap vérvételre, mellette igazán ráér Meg ez hülyeség, hogy hónapos sor van, tudod ki hiszi el. Maximum egy hetes lehet az a hónapos, csak szeretnek túlozni ezekben a diákmunkás irodákban.
2020. okt. 7. 18:03
 83/173 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem teljesen az jön le, hogy téged egyáltalán nem érdekel a fiad. És erre okom van a válaszaid alapján:

- ha belehal is (mint Japánban oly sokan) el kell végeznie az egyetemet+dolgozni+nem aludni

-a saját kezelését neki kell fizetnie

-az egyetlen dolgot a gépezést amit tud úgy csinálni hogy nem b@sztatod a halálba attól elvágnád.

- fizikai erővel tartanád vissza (amire egyébként nem lennél képes főleg mert már most jóval erősebb) attól meghozon egy értelmes döntést ahelyett hogy azt csinálná amit te mondasz neki de neki rossz.

Szóval te valólyában UTÁLOD a fiad és látszik hogy csak azért szülte hogy legyen aki eltart téged.

2020. okt. 7. 18:07
 84/173 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő a legnagyobb undorító féreg, akit valaha láttam.

Szerintem a gyakori teljes közössége azon szurkol, hogy a gyámhatóság vegye el tőle a lányát, a fia pedig felé se nézzen többé.

Egyébként akkor döglesz éhen te szutyok :)

2020. okt. 7. 18:31
 85/173 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a kedves 27 éves nyugdíjas :D na tudod ki a lusta remélem :D olvasási gondjaid akadtak azt már látom te értelmiségi , érettségim + 4szakmám van amiket munka mellett tettem le szülői segítség nélkül. Úgyhogy ne ugass, hogy velem mi lesz meg ha a lustaság fájna 😂😂😂

Az a baj ha a hulyeség fájna te belehalnál, mert egy idióta xar kupac vagy csak kixartál magadból 2 valamit, nevelni luxus őket.

Nem látod a fától az erdőt, rosszabb vagy mint Hitler...bár ő már têged égetne... Amit javasolnék én is... Gyerekkel tartatod el magad? Nem sül le a bőr a képedről te gusztustalan tenyész kanca.. fujjj

Egyik szavaddal mindig ütöd a másikat... Levagytok égve de menjen fizetősre... Orvos mikor látott utoljára?

Fuss Martin!!!!!

Felveszem már vele a kapcsolatot és inkább ideköltöztetem csak, hogy elszabaduljon onnan, remélem helyes a fiad 🤝🤝🤝🤝

Nálam nem lesz full elmebeteg, idegroncs...

2020. okt. 7. 18:48
 86/173 A kérdező kommentje:
Dehogy utálom. Akkor utálnám, ha azt mondanám, hogy ne legyen pénze, jöjjenek azt vigyék el a kocsiját, ha nem tudja fizetni. Szeretném, ha lenne pénze.
2020. okt. 7. 18:49
 87/173 anonim ***** válasza:
94%
Tipik 8 elemis nagyravágyó proli anyuka aki a fián akarja behajtani a saját álmait.
2020. okt. 7. 18:53
 88/173 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnéd ha lenne pénze, hogy eltudd szedni. Wowww legjobb szülő díj grat...

15 évesen volt képed dolgozni küldeni akkor is suli mellett? Csodálkozol bazeg? Elmebeteg!

Szerintem én is felveszem vele a kapcsolatot csak hozzam el tőled te retek!!!

2020. okt. 7. 18:53
 89/173 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azt akarnád akkor nem ezt csinálnád.

Tudod pénze akkor lehetne ha mondjuk autószerelőként dolgozna mert azok sem keresnek rosszul vagy mondjuk asztalos.

De így......PFF

Azér kell hogy legyen pénze hogy TE jól élj belőle.

(amúgy ezekért téged már jól be lehetne perelni és akkor lennél igazán nyakig a sz@rba)

2020. okt. 7. 19:00
 90/173 anonim ***** válasza:
100%
"És hagytam már, hogy "idegösszeroppanást" kapjon tőlem. 15 évesen volt egy életmentő hasműtéte, mert a stressztől a bele feltapadtak a hasfalára és megszűntek működni." Na elmész te a jó büdös fenébe. Gondolj már bele ember, hogy ha ez megtörtént szerencsétlennel, akkor esetleg nem túlérzékeny vagy lusta, hanem egyszerűen nem bírta tovább elviselni a beteges kontrollmániádat! Megkérdezted egyáltalán valaha ŐT, hogy mit szeretne? Gondolom nem, mindig azt kellett, amit te akartál, mert nyilván az csak jó, az a tökéletes.
2020. okt. 7. 20:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!