Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam ki akar iratkozni az...

Fiam ki akar iratkozni az egyetemről, hogyan állítsam meg?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan rám fognak ismerni kérdésemből, igen én vagyok az. Jogilag fiatal felnőtt fiam (fejben csecsemő) harmadik éves egyetemista és belekattant az egyetembe. Elkezdett itthon őrjöngeni, zúzni mint a dúvad, hogy neki ez túl sok és nem bírja tovább, látástól vakulásik kell beadandókat írnia, a tanárok szidják a diákokat és túlterhelik őket, utálja és nem akarja tovább folytatni és emelett nincs ereje még diákmunkázni (Mekiben fog éjszakázni heti 4 napot, ez a feltétele, hogy itthon lakjon). Kilép. Ezt nem engedem neki. Nem hagyom, hogy elcsessze a jövőjét. Megállítanám, ha kell fizikai erővel, büntetésekkel, de nem hagyhatja ott. Amíg nálam lakik, az én kenyeremet eszi, addig hótziher hogy nem. Nem azért taníttattam, tartottam el, hogy egy senkiházi diploma nélküli selejtlegyen. Muszáj bent tartatnom egyetemen. Valami ötlet, hogyan világítsak be a sötét fejébe?

2020. okt. 6. 18:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/173 anonim ***** válasza:
100%
#90 Dehogy kérdezte.... Én csak azt kívánom neked hogy átéld amit ő átél most és amiket átélt már. Hidd el te is idegösszeroppanát kapnál.
2020. okt. 7. 20:35
 92/173 anonim ***** válasza:
100%
Bocs 90es a "jókívánság" már nem neked szól
2020. okt. 7. 20:35
 93/173 anonim ***** válasza:
96%

Soha nem szoktam ilyet kívánni, de remélem, hogy egy szép napon a lányod vagy a fiad beléd állítja a kést. De a minimum, hogy a gyámügy elvegye a gyerekedet, a másik meg 40 év múlva se nyissa rád az ajtót.

Ennyire undorító szülőt mèg életembe nem láttam, mint te. Gyűlölettel és szánalommal beszélsz a fiadról, miközben te tetted ilyenné. Igen, csakis te vagy a hibás, hogy mind a 2 gyereket idegroncs lett! Tudod van olyan család, ahol 3 gyerekből csak 1 lesz mentálisan sérült felnőttkorára, ott valszeg nem a szülők hibája. De neked sikerült mind a 2 gyerekedet tönkretenni! Bevallottan lefostad 5 évig a lányodat, mert te akkor annyira dolgoztál a vállalkozásotokon. Most meg napi szinten hívják rátok a szomszédok a rendőröket, mert ver a saját 10-12 éves lányod! Kicsit gondolkodj már el magadon, hogy hány életet tettél eddig tönkre (segítek: fiad,lányod,férjed- nem csoda, hogy menekült) és vegyél vissza magadból. Ha 'szerencséd' van, akkor 'csak' az egyik gyereked lesz öngyilkos, de ha nincs, akkor valamelyik fogja magát és lemészárolja az egész családot. Nem egy ilyet láttunk már, hogy a mérgező anyát megöli a gyereke...Úgyhogy ha nem akarsz egyik este a híradóban szerepelni, akkor hagyd már békén a fiadat és a lányodat és fizesd nekik a pszichológust, mert te b*sztad el őket!

2020. okt. 7. 21:52
 94/173 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy honnan ismerős a kérdező sok embernek? Szerepelt a hírekben?
2020. okt. 7. 22:13
 95/173 anonim ***** válasza:
100%
Onnan hogy kb az egész családja itt éli az életét évek óta :D
2020. okt. 7. 22:16
 96/173 anonim ***** válasza:
100%
#94 Nem, a fia anno Youtube-on dokumentálta a húgát és az anyja remek nevelését, és erre elég sokan felfigyeltek. Azóta már több kérdés született Martintól, és az anyjától is.
2020. okt. 7. 22:18
 97/173 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyon sokszor kért Martin segítséget itt. És kivétel nélkül soha nem ennek az ostoba nőnek adtak igazat a válaszolók.

Csak éppen nem fogja fel.. Mondjuk nem tudom ezek után minek kérdez.

2020. okt. 7. 22:18
 98/173 anonim ***** válasza:
100%
#97 Az ilyen emberek általában már reménytelenek. Ezen a nőn már a pszichiáter sem segít, max. bent lehetne tartani, addig se okoz nagyobb károkat.
2020. okt. 7. 22:24
 99/173 anonim ***** válasza:
87%
És, hogy találom meg Martint a youtubon?
2020. okt. 7. 22:36
 100/173 anonim ***** válasza:
100%
99# Azokat amiket Martin tett fel már leszedték, de van egy két videó amiben kommentálják. Ha beírod hogy Martin idegbeteg a keresőbe akkor ki fog jönni olyan, hogy martinvideók idegbeteg kislány meg még egy hasonló. (Azt hiszem számítógépfüggő kislány)
2020. okt. 7. 23:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!