Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam ki akar iratkozni az...

Fiam ki akar iratkozni az egyetemről, hogyan állítsam meg?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan rám fognak ismerni kérdésemből, igen én vagyok az. Jogilag fiatal felnőtt fiam (fejben csecsemő) harmadik éves egyetemista és belekattant az egyetembe. Elkezdett itthon őrjöngeni, zúzni mint a dúvad, hogy neki ez túl sok és nem bírja tovább, látástól vakulásik kell beadandókat írnia, a tanárok szidják a diákokat és túlterhelik őket, utálja és nem akarja tovább folytatni és emelett nincs ereje még diákmunkázni (Mekiben fog éjszakázni heti 4 napot, ez a feltétele, hogy itthon lakjon). Kilép. Ezt nem engedem neki. Nem hagyom, hogy elcsessze a jövőjét. Megállítanám, ha kell fizikai erővel, büntetésekkel, de nem hagyhatja ott. Amíg nálam lakik, az én kenyeremet eszi, addig hótziher hogy nem. Nem azért taníttattam, tartottam el, hogy egy senkiházi diploma nélküli selejtlegyen. Muszáj bent tartatnom egyetemen. Valami ötlet, hogyan világítsak be a sötét fejébe?

2020. okt. 6. 18:23
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/173 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az agyhalott el se olvassa, amit írunk neki, mivel tudja nagyon jól, hogy itt senki nem isteníti.
2020. okt. 8. 20:14
 112/173 anonim ***** válasza:
100%
Elolvossa csak fogyatékos és n fogja fel, direkt generálja...
2020. okt. 8. 20:19
 113/173 anonim ***** válasza:
100%

108# A kérdező az egyik válaszban írta hogy Martinnak 15 évesen volt egy életmentő műtéte mert a stressztől volt valami a belével, azt is úgy írta le mintha csak a körme tört volna le Martinnak.

Tovàbbà a kérdező egy màsik kérdésébe írta, hogy a lànya vele alszik àllandóan és a fenekét nem tudja egyedül kitörölni. Szóval szerintem ennek nagyon nem lesz így jó vége.

2020. okt. 8. 21:54
 114/173 anonim ***** válasza:
100%
"...megoldódott a probléma magától" Jajj te kis te :D
2020. okt. 8. 23:49
 115/173 anonim ***** válasza:
100%

Megoldótott a probléma magától... Öö..ahhaha éérrtemm..

Aztán kb 2 hét múlva egy Martinos kérdés " mit tegyek? Teljesen kivagyok merülve, anyámat nem érdekli blablabla

Vele párhuzamosan anyja kérdése:

A fiam egy lusta disznó, se tanulni se dolgozni nem hajlandó mitévő legyek?

2020. okt. 9. 06:33
 116/173 A kérdező kommentje:
Két, lányommal való idegbeteg üvöltözés és veszekedés között pihenésképpen leírom, megvolt az orientációja, hazahozta a mekis ruháit, megcsináltatta ma a diákmelós tagságot, minden rendben egyenlőre csak a tüdőszűrő miatt küldöm ide-oda őt, mert sehol sem akarják soron kívül sem megcsinálni, de megoldjuk, ha be kell járnia az egész országot, akkor is meg lesz még ezen a héten a tüdőszűrője. Annyira örülök, hogy nemsokára kezdhet pénzt keresni, látom rajta, hogy kicsit undorodik tőle meg nyüszít, de szerintem ez az a munka, amit akár 2-3 évig is fog csinálni. Na de mentem is vissza a lányommal üvöltözni, az bezzeg semmit sem akar, se tanulni, se dolgozni. Órák óta megy ma itthon a tanulás miatt az üvöltözés, minden napos rendszerességgel szeptember óta, de semmit sem ér. Remélem nem lesz olyan lusta disznó belőle pár év múlva, mint a fiamból.
2020. okt. 12. 18:57
 117/173 anonim ***** válasza:
100%

Kiégtem.

"undorodik tőle meg nyűszit" persze mert már most is az idegösszeroppanát szélén van nemhogy ezután. Másrészt ezzel gyakorlatilag elárultad hogy nem ő akart odamenni hanem te kényszeritetted.

"belőle nem lesz olyan lusta disznó mint a fiamból"

Megint kiégek. Komolyan ezek után hogy egyetemen tanul + dolgozik mindezt úgy hogy alig alszik és a "családja" (ha titeket annak lehet nevezni és nem az ellenségeinek) nem segíti, képes vagy őt lustának nevezni.

Komolyan ennyire retardált lennél?

2020. okt. 12. 19:03
 118/173 anonim ***** válasza:
92%
Na jó, most már biztos vagyok benne hogy ez egy troll.
2020. okt. 12. 19:07
 119/173 anonim válasza:
96%
végig olvastam...hánynom kell tőled kérdezőő...nem vagy normális te vagy a probléma..szerintem is egy unatkozó troll aki kitalált egy sztorit azt mehet a mészárlás...undorító féreg vagy...
2020. okt. 12. 19:46
 120/173 anonim ***** válasza:
100%
119 a szokásos műsorod, jössz egy másik (most éppen új regről) magadat szidni.
2020. okt. 12. 19:51
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!