Fiam ki akar iratkozni az egyetemről, hogyan állítsam meg?
Figyelt kérdés
Szerintem sokan rám fognak ismerni kérdésemből, igen én vagyok az. Jogilag fiatal felnőtt fiam (fejben csecsemő) harmadik éves egyetemista és belekattant az egyetembe. Elkezdett itthon őrjöngeni, zúzni mint a dúvad, hogy neki ez túl sok és nem bírja tovább, látástól vakulásik kell beadandókat írnia, a tanárok szidják a diákokat és túlterhelik őket, utálja és nem akarja tovább folytatni és emelett nincs ereje még diákmunkázni (Mekiben fog éjszakázni heti 4 napot, ez a feltétele, hogy itthon lakjon). Kilép. Ezt nem engedem neki. Nem hagyom, hogy elcsessze a jövőjét. Megállítanám, ha kell fizikai erővel, büntetésekkel, de nem hagyhatja ott. Amíg nálam lakik, az én kenyeremet eszi, addig hótziher hogy nem. Nem azért taníttattam, tartottam el, hogy egy senkiházi diploma nélküli selejtlegyen. Muszáj bent tartatnom egyetemen. Valami ötlet, hogyan világítsak be a sötét fejébe?2020. okt. 6. 18:23
171/173 anonim válasza:
Kifizette, még nem tudom hogy fizetem neki vissza.
173/173 Savlekotő válasza:
Martin mama tessék leszállni a fiáról,inkább a lányát nevelje.. Idióta gyökér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!